Best Joy Cooking Spray Cocos

Producător: Best Joy

Preţ: 25.00 lei

Ulei de cocos Spray - Best Joy 201g - 250ml
760 doze x 0.25g


Spray-ul de gătit 100% Cocos este uleiul de nucă de cocos 100% natural, care nu conține calorii. Vă ajută pentru a prepara alimente gustoase și sănătoase și este potrivit la prăjit, grill-uri și salate. Acesta nu conține calorii, grăsimi și colesterol. Spray-ul cu ulei din nucă de cocos nu afectează gustul sau mirosul alimentelor.
-Ulei 100% natural din nucă de cocos
-Fara calorii
-Fara grăsimi
-Fara colesterol
-Fara conservanti
-Fara gluten
-Vegan
-Vegetarian
-Paleo
-fara GMO

Ingrediente: Ulei de cocos, propellant.

Mod Utilizare: Agitaţi bine înainte de utilizare şi pulverizaţi pe o tigaie rece sau peste alimente de la o distanţă de aprox. 20 cm. Nu pulverizaţi în apropierea focului aprins.
Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei. Clatiti usor cu apa calda in caz ca pulverizatorul este blocat.Tineti tubul sub apa calda timp de 15-20 secunde daca nu functioneaza bine.

Valori nutriţionale 1 doză =0,25 g (1/4 sec)
Calorii 0g
Calorii din grăsimi 0g
Grăsimi 0g
din care grăsimi saturate 0g
din care grăsimi trans 0g
Colesterol 0mg
Sodiu 0mg
Carbohidraţi 0g
din care fibre 0g
Proteine 0g

Alergeni: nu contine majoritatea din alergenii populari.

Atenţie
Spray-ul este sub presiune. Nu expuneți la lumina soarelui și la temperaturi de peste 50°C. Nu aruncați în foc. Nu pulverizați peste foc deschis sau obiecte fierbinți. Feriţi de căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii.
Produs in UE

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.