2 buc X Pizza Proteica 250g

Producător: Oferte Vitabolic

Preţ vechi: 56.00 lei

Preţ nou: 39.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

Blat de pizza super proteic ! 87,5 g proteina per pizza 250g !

Valori Nutritionale Per Per 100 g :
Valoare energetică / Energy 1200 kJ / 287 kcal
Grăsimi / Fat 9,9 g
din care acizi graşi saturaţi / Of which saturated 2,1 g
Carbohidrați / Carbohydrates 12 g
Din care zaharuri / Of which sugars 1,1 g
Fibre alimentaria / Fibre 4,8 g
Proteine / Protein 35 g
Sare / Salt 1,5 g

Sugestii de utilizare: Preîncălziți cuptorul la 220ºC. Adăugați ingrediente după gust. Scoateți învelișul și așezați produsul în cuptor, pe grătar. Coaceți 5-8 minute până se rumenește, după gust.

Ingrediente: Amestec de proteine pentru pizza (amestec de proteine (proteine din grâu, proteine din soia și proteine din orez), făină de grâu, făină de soia, sare și emulgatori (lecitină din soia și mono și digliceride ale acizilor grași)), apă, ulei de floarea soarelui, drojdie și conservant (propionat de calciu). Poate conține urme de ouă, lapte și lupini. Ambalat într-o atmosferă de protecție. Produsul poate fi congelat.

Fabricat in Spania.

 

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.