ZERO Syrup 425 ml

Producător: Vitabolic

Arome:

Preţ: 20.00 lei

ZERO Syrup îți ușurează sarcina de a da un gust deosebit micului dejun, gustărilor și deserturilor fără a adăuga niciun pic de zahăr sau grăsimi inutile.

> Sirop delicios, fără calorii
> Fără zahăr, grăsimi, gluten sau lactoză
> Ideal pentru deserturi

Ingrediente ciocolata: apă, arome, agent de îngroșare: gumă de celuloză, gumă de xantan, praf de cacao cu conținut scăzut de grăsime, îndulcitor: sucraloză, conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu. 

Ingrediente forest fruit: apă, agent de îngroșare: gumă de celuloză, coloranți: antociani, regulator de acididate: acid citric, conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, îndulcitori: sucraloză.

Condiții de depozitare: Depozitați într-un loc răcoros, departe de lumina directă a soarelui. După deschidere, păstrați în frigider și consumați în 4 săptămâni.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.