All Free Form BCAA 130 tablete

Producător: Weider

Caps Tab:

Preţ: 84.00 lei

BCAA sunt aminoacizi cu lanturi ramificate. Am comprimat 1.000 mg de BCAA intr-o singura tableta, astfel incat muschii vostri obtin aminoacizii de care au nevoie dupa antrenament. Aminoacizii cu lanturi ramificate sunt folositi in special in procesele catabolice, de exemplu, in timpul curelor de slabire. Este foarte important sa se consume suficienti aminoacizi esentiali (vitali), deoarece corpul nu-i poate produce din alimente. Deoarece BCAA constituie cea mai mare parte a aminoacizilor din proteina musculara, acestia sunt absolut necesari pentru eficienta constructiei musculare. Acest produs este in special valoros deoarece corpul poate absorbi si folosi (resorbtie) aminoacizii rapid in forma lor libera. L-leucina, L-izoleucina si L-valina sunt esentiali in acest proces si de aceea sunt prezenti in doze mari in All Free Form BCAA.


Mod de administrare:
Constructia musculara: In functie de greutatea corpului, se ia o tableta pentru fiecare 20 kg greutate corp dupa antrenament impreuna cu un shake proteic. Pentru protectie anticatabolica maxima: 4-5 tablete chiar inainte de antrenament. In perioadele de dieta restrictiva: 3x3 tablete pe zi cu multa apa.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.