Amino 12500 10fiole

Producător: Pro Nutrition

Mililitri:

Preţ: 33.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş
Te preocupa sanatatea pielii, oaselor, articulatiilor si tendoanelor?
Protejeaza-ti sanatatea, consuma Amino12500!

Produsul contine pe langa doza gigantica de aminoacizi din hidrolizat de colagen si vitamina B6 – vitamina principala pentru procesarea aminoacizilor. Alege nutritia si asimilarea optima!

Aproximativ 25% din proteinele corpului  contin colagen. Colagenul hidrolizat este un colagen simplu care a fost fragmentat în bucati mici de enzime, care poate facilita digestia si absorbtia aminoacizilor din colagen la nivelul intestinului. Continutul de aminoacizi al hidrolizatului de colagen este identic cu cel al colagenului: 20 de aminoacizi, inclusiv 8 din cei 9 aminoacizi esentiali. Continutul de glicina si prolina este de la 10 la 20 de ori mai ridicat în comparatie cu alte proteine.
Colagenul hidrolizat ajuta la hranirea tesuturilor ce contin colagen: cartilaje, oase, tendoane, ligamente si piele. Colagenul hidrolizat poate preveni pierderile de apa. Studiile sugereaza ca poate ajuta în tratamentul bolilor degenerative ce afecteaza articulatiile si în controlarea greutatii. datorita continutului de arginina îmbunatateste performanta atletica.
Vitamina B6 are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor si lipidelor (îndeosebi al acizilor grasi esentiali), fiind si stimulent muscular. Are influenta benefica asupra pielii, precum si în procesul de crestere. De asemenea, intervine în mod esential în buna functionare a sistemului nervos si a maduvei osoase. Intervine în producerea de globule rosii si de anticorpi; în controlarea echilibrului sodiului si al potasiului, al sistemului muscular si osos. Participa la metabolismul colesterolului împiedicand depunerea acestuia pe peretii interiori ai arterelor (ateroscleroza). Influenteaza cresterea si reproducerea.

Mod de administrare:
A se lua o fiola 25ml pe zi.
Mod de prezentare: 10 fiole/cutie

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.