Fermented L-Leucine

Producător: Pro Nutrition

Gramaj:

Preţ: 54.00 lei

Supliment alimentar sub formă de pudră instantizată de L-Leucină,obținută printr-un proces de fermentație microbiană.

L-leucina este un BCAA indispensabil pentru organism. Constituie 8% din aminoacizii din structura proteinelor şi este al patrulea aminoacid din punct de vedere al concentraţiei în ţesutul muşchilor scheletici. Intră în constituţia proteinelor şi intervine în numeroase reacţii chimice. Limitează absorbţia şi abilitatea de a utiliza nutrienţii prin proporţia faţă de ceilalţi aminoacizi. L-leucina pare să fie cel mai important din cei trei BCAA pentru atleţi, deoarece afectează mai mulţi hormoni anabolici, şi previne catabolismul. Contribuie la menţinerea masei musculare, aprovizionează organismul cu energie şi este util în tratarea şi inversarea unor cazuri de encefalopatie hepatică. Prin efectul asupra neurotransmiţătorilor cerebrali previne câteva efecte secundare neurologice ale bolilor cronice de ficat.

INGREDIENTE

L-Leucină (instant, fermentație microbiană).

VALORI NUTRITIONALE

Compoziție

3 g
L-Leucină       3000 mg

 

 

 

MOD DE UTILIZARE

O doză obișnuită de Leucină este între 2-10 g pe zi. Luați 3 g (aproximativ ¾ măsură) cu cantitatea preferată de apă de 1-3 ori pe zi.

Pentru rezultate optime recomandăm utilizarea cu 30-45 de minute înainte de antrenament și de asemenea după antrenament.

În zilele de repaus o porție ar trebui să fie suficientă.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.