L-Glutamina 160 Caps

Producător: Weider

Caps Tab:

Preţ: 130.00 lei

L-glutamina este un aminoacid semiesential. Aceasta inseamna ca, atunci cand este sub un stres puternic, corpul nu il poate produce in cantitati suficiente. Consecintele sunt cunoscute. 

Datorita rezultatelor extrem de bune aratate de studiile stiintifice, acum este imposibil de imaginat un culturist profesionist fara glutamina. Glutamina este consumata sub stres extrem, de exemplu, cand se fac antrenamente intense. Deoarece glutamina constituie circa 60% din aminoacizii din musculatura scheletica, este foarte important sa se inlocuiasca glutamina pierduta in timpul antrenamentelor. ATENTIE: a nu se confunda glutamina cu aminoacidul neesential acid glutamic.

Mai mult, glutamina este o sursa importanta de energie pentru sistemul imunitar si este importanta in general pentru metabolismul proteic. Pentru a satisface asteptarile pretentioase ale unui sportiv de performanta, L-glutamina de la Weider nu este o dipeptida cu o concentratie scazuta de glutamina (glutamina combinata cu un alt aminoacid), asa cum este comercializata la un pret foarte mic de unele firme. Weider L-Glutamine este 100% L-glutamina libera cu cel mai inalt grad de puritate.

L-glutamina, la fel ca si creatina, este unul dintre cele mai importante elemente ale celulelor musculare si leaga apa intracelulara, nu cea extracelulara (de sub piele); aceasta este ceea ce numim “hidratarea celulei.” Aceasta permite penetrarea mai rapida a celulelor de catre aminoacizi, sustinand cresterea muschiului.

Mod de administrare:

10 capsule pe zi. 5 inainte de micul dejun si 5 capsule dupa antrenament

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.