Musclepharm Glutamine + MP Tricou

Producător: MusclePharm

Marimi:
Gramaj:

Preţ vechi: 90.00 lei

Preţ nou: 70.00 lei

Mod de administrare:
Portia este de 5 g, formata din 1 cupa. Se amesteca 1 cupa cu 200-250 ml de apa. Se recomanda sa se administreze 1 cupa cu 45-60 de minute inainte de antrenament si 1 cupa la 15-30 de minute dupa antrenament.

Flacon de 300 g (60 de portii a cate 5g glutamina), fara aroma.

Glutamina este cel mai abundent aminoacid din organism, constituind 60% din aminoacizii liberi din muschi si 20% din aminoacizii din sistemul circulator. Glutamina are rol esential in transportul azotului in celule musculare, rezultand o mai buna pompare la antrenament si o refacere mai rapida.

MusclePharm Core Series Glutamine este un amestec unic de trei tipuri de glutamina: L-glutamina, peptide de glutamina si alanil-L-glutamina. Acestea ajuta la cresterea musculara, la refacerea de dupa antrenament si la digestie. Glutamina promoveaza un sistem digestiv sanatos, astfel incat organismul tau sa poata absorbi proteinele si nutrientii dupa antrenamente.
Petidele de glutamina si alanil-L-glutamina sprijina sistemul imunitar si hidrateaza celula musculara.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.