Recoup Shot 60ml

Producător: Vitabolic

Preţ: 5.00 lei

STOC EPUIZAT

Supliment alimentar cu HMB, glutamina, citrulina malat și magneziu.

HMB (beta-hidroxi beta-metilbutirat) este un metabolit al aminoacidului Leucina și are un rol foarte important in dezvoltarea masei musculare prin mărirea retenției de azot, previne catabolismul muscular asociat efortului fizic intens, ajută la refacerea țesuturilor distruse prin antrenament, duce la o mai mare creștere a forței, o refacere mai bună și la arderea suplimentară de grăsime.

Glutamina constituie aproximativ 60% din aminoacizii din masa musculara, este foarte important să se înlocuiască glutamina pierdută în timpul antrenamentelor pentru a evita catabolismul.

Citrulline Malate este o combinatie unica de citrulina si malat. Ajuta la cresterea nivelului de oxid nitric si arginina din organism, tonificand tesutul muscular. Malatul de citrulina joaca un rol important in reducerea acidului lactic din organism, ajutand astfel la diminuarea durerilor musculare si a crampelor.

Magneziu Citrat pentru o asimilare mai buna. Magneziul este o substanta minerala vitala, ce nu poate fi sintetizata in organismul uman. Magneziul ajuta la functionarea celulelor musculare si a inimii. Reduce hormonii de stres (adrenalina) si astfel se face fata nevoii crescute de magneziu din organism in situatii de stres. Ajuta si la calmarea starilor nervoase. Peste 300 de enzime din metabolism necesita un surplus de magneziu zilnic.

Prezentare: 1 fiolă de 60 ml de lichid cu aromă de măr.

Cantitate netă: 60 ml. Porția zilnică recomandată: 60 ml.

Mod de administrare: Agitaţi bine flaconul înainte de utilizare. Consumați 1 fiolă de 60 ml pe zi. 

Datorita concentratiei mari de substante active, peste 5000mg, apar depuneri ce pot fi dizolvate prin agitarea flaconului si diluarea sa in apa.

Composition / Compoziție / Per 60 ml

HMB  3000 mg
L-glutamine / L-glutamină  1000 mg
Citrulline malate / Citrulină malat  1000 mg
Magnesium Citrate / Magneziu Citrat  300 mg

Ingrediente per 60 ml: Apă, HMB (ß-hidroxi-ß metil butirat), L-glutamină, citrulină malat, citrat de magneziu, acidifiant (acidcitric), îndulcitori (sucraloză și zaharină sodică), aromă, coloranți (tartrazină și albastru briliant) și conservanți (sorbat de potasiu și benzoat de sodiu).

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.