Arginine Fx

Producător: Pro Nutrition

Arome:
Bucati Pachete Plicuri:

Preţ: 34.00 lei

STOC EPUIZAT

Arginina este un aminoacid semi-esential. Este necesara in multe procese fiziologice. Aceste procese includ secretia hormonilor si imbunatatirea sanatatii sistemului imunitar. Efectele generale asupra sanatatii sunt: prevenirea si vindecarea bolilor ischemice, imbunatatirea circulatiei sanguine locale si oxigenarea sangelui, imbunatatirea starii hemodinamice generale a organismului, prevenirea bolilor microvasculare, reducerea efectiva a hipertensiunii arteriale si imbunatatirea functiei erectile.
Mod de administrare: continutul unui plic (15g) se amesteca cu 200 - 250ml apa. Se administreaza 1 plic pe zi, inainte de inceperea antrenamentului.

Mod de prezentare: 25 plicuri

Aroma: zmeura-lime

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.