L-Arginine Caps

Producător: Weider

Caps Tab:

Preţ: 101.00 lei

Arginina este unul dintre cei mai importanti aminoacizi pentru corpul uman si este responsabila pentru numeroase functii pozitive

-De exemplu, administrarea de arginina imbunatateste cresterea masei musculare, deoarece celulele musculare sunt stimulate pentru crestere

-In plus, administrarea de arginina imbunatateste circulatia sangelui, care in schimb poate crester virilitatea si apetitul sexual atat la barbati cat si la femei.

-Daca circulatia sangelui este imbunatatita, o cantitate de nutrienti estentiali este furnizata continuu catre muschi.

-Administrarea regulata de L-Arginina inainte de antrenament poate de asemenea ajuta la dezvoltarea unei mase musculare fara grasime, forta si rezistenta.

Mod de administrare:
 

5 capsule intainte de antrenament. In zilele de pauza, 5 capsule inainte de micul dejun

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.