Creatine pH-X 90 capsule

Producător: Biotech

Caps Tab:

Preţ: 42.00 lei

Creatine pH-X / 90 capsule - Produsul Creatine pH-X al companiei BioTech USA este un supliment nutritiv ideal pentru sportivi, asigurand o crestere a fortei fara a fi necesara perioada de incarcare.
Daca la produsele traditionale pe baza de creatina se adauga apa sau un alt lichid, o mare parte a creatinei se transforma imediat in creatinina, motiv pentru care cantitatea de creatina pura care ajunge in organism pentru a fi absorbita este foarte mica (Creatinina, produs suplimentar al creatinei, este trimisa direct la rinichi).
In timpul procesului de fabricatie al acestui produs valoarea pH-ului moleculelor de creatina a trecut de valoarea 12. Astfel, se pastreaza structura moleculara iar creatina ajunge in stare naturala la celulele musculare. Datorita acestei valori ridicate a pH-ului (12-14), capsulele Creatine pH-X sunt de pana la zece ori mai eficiente decat produsele traditionale pe baza de creatina monohidrat.
Dupa administrare produsul nu sufera procese de transformare fapt ce permite celulelor musculare sa absoarba aproape 100% din portia recomandata.
Multe persoane de sex feminin se abtineau de la consumul de creatina deoarece sesizau ca efect secundar o balonare usoara. Folosind Creatine pH-X, doamnele si domnisoarele pot uita de acest inconvenient.
Cercetarile stiintifice au aratat ca un consum de 5 grame de creatina de 4-6 ori pe zi pentru o perioada mai lunga de timp va determina depozitarea unei cantitati mai mari de creatina in organism. Daca sportivii consuma creatina in mod regulat, acestia observa in scurt timp o crestere a fortei si a rezistentei. Deci nu este de mirare de ce este creatina un supliment nutritiv atat de popular in randul sportivilor.
Acest produs nu determina retentia apei in organism, desi se stie ca apa depozitata in celulele musculare sporeste performanta musculaturii. Daca veti combina Creatine pH-X cu un produs traditional bazat pe creatina monohidrat (lucru la care puteti apela linistit deoarece isi vor accentua reciproc efectele benefice) atunci veti avea parte atat de o absorbtie rapida cat si de crestere a volumului celulelor.
Folosirea acest produs va creste concentratia de creatina din organismul dumneavoastra. Studiile au aratat ca un aport de 1,5 g de Creatine pH-X pe zi accentueaza cu mult atingerea acestui obiectiv.

Indicatii:
Consumati 2-6 capsule pe zi inainte de ora 12. Pentru o eficienta maxima luati 8-10 capsule pe stomacul gol cu 80 de minute inainte de antrenament, iar dupa 20 de minute (cu 60 de minute inainte de antrenament) consumati 100 g de glucoza cu un pahar mare de apa.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.