Creatine Phosphate 5000

Producător: Biotech

Gramaj:

Preţ: 71.00 lei

STOC EPUIZAT

Creatine Phosphate 5000 (la 300 de grame) - Sursa rapida de energie pentru muschii dumneavoastra          
Creatine Phosphate 5000 ajuta la cresterea masei musculare fara retentia apei. Continutul de acid nicotinic determina intrarea rapida in fluxul sangvin a creatinei fosfat de puritate farmaceutica.
Ideea care sta in spatele consumului de creatina este producerea de creatina fosfat. La contractiile musculare, combustibilul necesar pentru aceasta miscare se numeste ATP (adenozin trifosfat). ATP-ul furnizeaza energie prin eliberarea uneia din moleculele sale de fosfat, transformandu-se dupa aceasta in ADP (adenozin bifosfat).
Creatina fosfat va transforma din nou ADP-ul in ATP creand astfel o sursa noua de energie.
Sursa unica a energiei musculare este legatura fosfat donata de creatina fosfat. Inainte de a produce energie, creatina monohidrat trebuie transformata in creatina fosfat.
Creatine Phosphate 5000 este un supliment nutritiv superior creatinei monohidrat deoarece contine creatina gata transformata, conservand astfel resurse pretioase ale organismului dumneavoastra.

Indicatii:
Ca supliment dietetic o portie este de 5,1 g (o lingurita) amestecate intr-un lichid. In zilele de antrenament consumati 4 portii cu 20 de minute inainte de antrenament, iar in zilele de pauza consumati 2 portii pe zi. Daca greutatea dumneavoastra corporala depaseste 90 de kilograme, doza recomandata este de 6 portii in zilele de antrenament si de 3 portii in zilele de repaus.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.