Krea Genic 120 caps

Producător: Weider

Caps Tab:

Preţ: 126.00 lei

Weider Maximum Krea-Genic

Ultimul tip de creatina realizat de cercetatorii de la Weider Nutrition. Este o creatina monohidrat micronizata cu PH-ul modificat. Are un puternic efect de pompare. Creste forta cu pana la 30%. Cu Krea-Genic se obtine o vascularizare mai pronuntata a musculaturii. Scurteaza faza regenerativa dupa antrenament. Datorita faptului ca este o creatina dublu tamponata, nu este atacata de aciditatea din stomac si nu se transforma in creatinina. Absorbtie directa in muschi datorita folosirii unui mecanism de transport pe baza de sodiu. Nu are nevoie de dextroza pentru a se asimila.

Krea Genic este fabricata de firma Degussa, din Germania, din cea mai pura creatina monohidrat micronizata Creapure. Important: nu contine creatina fabricata in China! 

Ambalaj: 120 capsule

Mod de folosire: In zilele cu antrenament se iau 4 capsule cu circa 1/2 ora inainte de antrenament. In zilele fara antrenament se iau 2 capsule dimineata si 2 capsule inainte de culcare impreuna cu un shake proteic. Recomandarea este pentru 6 saptamani, dupa care se face o pauza de 2 saptamini si apoi se poate relua ciclul

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.