Animal Pak 44plicuri + Evolite Creatine 500g

Producător: Diverse

Preţ vechi: 340.00 lei

Preţ nou: 299.00 lei

Creste forta si rezistenta
Regleaza balanta nutritiva
Maximizeaza efectele altor suplimente
Reduce timpul de recuperare
Creste masa musculara
Creste performanta


Fiecare om are nevoie de o polita de asigurare buna. Atletii nu sunt nici ei diferiti, in special cei care se antreneaza in forta si care folosesc cu regularitate suplimente. Acestia, din cauza antrenamentelor grele, au nevoie de o nutritie foarte bogata.
Animal Pak a fost proiectat tocmai pentru a suplini eventualele carente si, in timp, pentru a asigura rezultate maxime culturistilor care cresc mai greu.

Pentru atletii care se antreneaza "ca animalele", produsul care ofera 110% din ceea ce ei isi doresc este Animal Pak. Si ca sa intelegeti mai bine, imaginati-va cum ar suna un dialog cu King Kong despre suplimente. De mai bine de 15 ani, Animal Pak constituie piatra de temelie pentru antrenamentul atletilor de elita, care doresc sa creasca.

Animal Pak, cu formula sa bogata in vitamine si minerale, garanteaza functionarea organismului la cea mai inalta capacitate. In plus va asigura ca, din punct de vedere nutritiv, organismul vostru nu are limita. Animal Pak va asigura ca toate elementele nutritive sunt folosite eficient si la maximum. Tehnologia suplimentelor nutritive este foarte avansata, dar si foarte scumpa. Daca ai putine enzime, de exemplu, nici o crestere de prohormoni nu iti va da nivelul dorit de testosteron si nortestosteron. Acesta este un adevar! In acest caz, practic, arunci toate suplimentele direct la toaleta. Acelasi lucru se intampla si cu alte exemple. In momentul in care folosesti Animal Pak este ca atunci cand iti iei o polita de asigurare pentru celelalte suplimente pe care le consumi.

Animal Pak este mai mult decat o combinatie de vitamine si minerale de cea mai buna calitate. El este, de fapt, un puternic suport pentru toate tipurile de culturisti si atleti.
Contine cei mai buni aminoacizi (3000 mg) pentru promovarea sintezei proteinelor si maximizarea cresterii musculare, BCAA, carbohidrati optimi (1000 mg) pentru energie, componente pentru cresterea energiei (carnitine, doua tipuri de ginseng, acid a-lipoic, coenzima A, B12, colostrum, nucleotide etc) plus nutrienti pentru recuperare. Si daca toate acestea nu sunt de ajuns, produsul mai contine si enzime digestive pentru a fi sigur ca folosesti tot ceea ce mananci. Cu Animal Pak nutritia nu mai constituie o limita in calea dezvoltarii voastre musculare.

ADMINISTRARE:
Pentru antrenamentul general se recomanda un pachet pe zi,cu 30 de minute inainte de antrenament. Sportivii de performanta sau cei care se antreneaza "in forta" pot folosi doua pachete pe zi (unul la masa de dimineata si unul la cina). Este bine sa consumati un pachet inainte cu 45 de minute de antrenament si pe cel de-al doilea la micul dejun sau la cina.

Made in USA

AA2915

Evolite Creatina Monohidrata este un supliment alimentar pe baza de creatina sub forma de pudra.

Evolite Creatina Monohidrata este un produs de calitate superioara fara adaos de indulcitori sau coloranti artificiali.

Adaosul de taurina garanteaza o absorbtie mai buna si o viteza mai mare de transport a creatinei.

Informatii nutritionale:

Per servire(5g):

Creatina monohidrata

 

4,55g

 

Taurina

450mg

Mod de administrare: Dizolvati o servire (5g - 2 cupe) in 200 ml de apa. Consumati o servire zilnic imediat dupa amestecare.

Servire: 5g(2 cupe), Numar de serviri: 100

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.