BOSS Stack

Producător: Vitabolic

Preţ vechi: 230.00 lei

Preţ nou: 199.00 lei

GPLC GlycoCarn® (Maximize Nitric Oxide Muscle Pump)

GPLC GlycoCarn® with CoQ10 este un supliment alimentar pe baza de GPLC (Glicina Propionil-L-Carnitina) care este o carnitina specifica inimii si care sustine fluxul sangvin arterial.

GlycoCarn® este o marcă înregistrată a Sigma-Tau Health Science Inc. Este singura sursă științifică validată și protejată în Statele Unite cu brevet mondial (#6703042 și respectiv EP1202956) a oxidului de azot activ pe cale orală, dipeptida stimulantă, clorhidrat de glicină propionil L-carnitină (GPLC); un propionil ester al ionului încărcat pozitiv cu conținut de nitrogen, L-carnitină, unit molecular cu aminoacidul ambivalent, glicină.

Proprietati:

► Creste nivelul oxidului nitric (NO)
► Recuperare accelerată
► Performanță îmbunătățită
► Sustine fluxul sangvin arterial
► Propionil-L-Carnitina testata clinic pentru sanatatea inimii
► Antioxidant puternic
► Elimina radicalii liberi
► Asista la producerea energiei
► Protejeaza impotriva peroxidarii lipidice 
► Facilitează utilizarea grăsimilor pentru energie

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luați 2-6 capsule zilnic, de preferință cu mesele principale. Pentru cresterea performantelor fizice in ziua de antrenament se pot lua toate cele 6 capsule (4,5g doza administrata si in studiile facute pe produs) cu 30-60 minute inainte de antrenament. Se poate combina cu precursori ai oxidului nitric cum ar fi citrulina, beta-alanina sau arginina pentru maximizarea pomparii musculare.

Informatii nutritionale per 2 capsule:

GlycoCarn (Glycine Propionyl-L-Carnitine HCL) 1516 mg 

Propionyl-L-Carnitine (PLC)  1000 mg 

Glycine 348 mg

Coenzyme Q10(CoQ10) 60 mg

Studiile care stau la baza calitatilor GlycoCarn® ca antioxidant si NO amplificator de ultima generatie: 

1>Bloomer, RJ; Tschume, LC; Smith, WA (2009). "Glycine propionyl-L-carnitine modulates lipid peroxidation and nitric oxide in human subjects". Int J Vitam Nutr Res. 79 (3): 131–141. doi:10.1024/0300-9831.79.3.131.
2>Bloomer, RJ; Smith, WA; Fisher-Wellman, KH (2007). "Glycine propionyl-L-carnitine increases plasma nitrate/nitrite in resistance trained men". J Int Soc Sports Nutr. 4 (1): 22. doi:10.1186/1550-2783-4-22.
3>Malyshev, VV; Oshchepkova, OM; Seminokii, IZH; Nefedova, TV; Morozona, TP (1996). "The limitation of lipid hyeroxidation and the prevention of stressor damages to the heart by glycine derivatives". J Exp Clin Pharmocol. 59: 23–25.
4>Reznick, AZ; Kagan, VE; Ramsey, R (1992). "Antiradical effects in L-propionyl carnitine protection of the heart against ischemia-reperfusion injury: the possible role of iron chelation". Arch Biochem Biophys. 296: 394–401. doi:10.1016/0003-9861(92)90589-o.
5>Smith, WA; Fry, AC; Tschume, LC; Bloomer, RJ (2008). "Effect of glycine propionyl-L-carnitine on aerobic and anaerobic exercise performance". Int J Sport. Nutr Exerc Metab. 18 (1): 19–36.
6>Jacobs, PL; Goldstein, ER; Blackburn, W; Orem, I; Hughes, JJ. "GPLC produces enhanced anaerobic work capacity with reduced lactate accumulation in resistance trained males". J Int Soc Sports Nutr. 6 (9).
7>"Effect of glycine propionyl-L-carnitine on aerobic and anaerobic exercise performance". Int J Sport Nutr Exerc Metab. 18 (1): 19–36. Feb 2008

Vezi Wikipedia

Ashwagandha KSM-66™ 120 vegcaps (Testo Booster)

Ashwagandha este cea mai populară plantă din India și a fost folosită timp de secole ca tonic revitalizant și remediu în Ayurveda, vechiul sistem indian de medicină tradițională, naturală. Există multe studii care arată că rădăcina consumatoare de ashwagandha este eficientă în îmbunătățirea capacității organismului de a se adapta la stres și de a oferi un sentiment mai bun de sănătate. Principalele ingrediente active ale ashwagandha sunt withanolides, un tip de alcaloid care se găsește de obicei în ashwagandha. Se crede totuși că cheia eficienței ashwagandha este activitatea combinată a diferitelor constituenți ai acesteia, cum ar fi flavonoide, saponine, colină, glicozide, cumarine, minerale, uleiuri esențiale etc.

KSM-66™ este un extract patentat de ashwagandha (Withania somnifera). Poate că una dintre cele mai importante caracteristici ale KSM-66 ™ este că este un extras de spectru larg concentrat. Un extract cu spectru larg înseamnă că procesul de extracție poate izola și concentra substanțele active pentru o eficiență maximă. KSM-66 ™ este fabricat numai din rădăcina uzinei ashwagandha folosind tehnologii de înaltă calitate care nu implică solvenți chimici sau alcool în procesul de fabricație. Datorită pregătirii sale delicate, suntem capabili să păstrăm toate potențialul și eficacitatea rădăcinii de ashwagandha și, astfel, să dezlănțuim întregul său potențial într-o doză convenabilă și ușor de consumat. KSM-66 ™ sa dovedit a fi eficient în diferite studii clinice, conducând piața și știința referitoare la ashwagandha: KSM-66 ™ este capabil să-și îmbunătățească rezistența la stresul vieții cotidiene, la volumul excesiv de muncă și la oboseală. Astfel se obține un sentiment îmbunătățit de wellness. KSM-66 ™ poate ajuta la menținerea testosteronului la niveluri sănătoase și adecvate. KSM-66 ™ îmbunătățește performanțele fizice, cum ar fi rezistența, consumul maxim de oxigen și capacitatea cardiacă și pulmonară.

Proprietati:

► susține funcționarea sistemului nervos (îmbunătățește memoria)
► susține funcționarea sistemului reproductiv (stimulează funcțiile sexuale)
► susține funcționarea sistemului imunologic (îmbunătățește imunitatea celulară)
► are proprietăți antioxidante, care ajută la protejarea celulelor împotriva formelor reactive de oxigen
► ingredientele și dozele sale sunt identice cu cele utilizate în studiile clinice
► un pachet oferă până la o lună de suplimente
► aplică un mecanism holistic în acțiunea sa asupra corpului unui atlet

Informatii nutritionale per 1 capsula: 

KSM 66 Ashwagandha (Root Extract) (Withania somnifera) 300mg

Alte ingrediente: Cellulose, magnesium stearate (vegetable source) and silicium dioxide (Anti-caking agent).

Withania somnifera, inițial cunoscută ca un adapogen, mărește rezistența corpului la stres.
KSM-66® este un extract patentat Ashwagandha cu cea mai mare concentrație de compuși activi din lume. Producătorul a avut nevoie de 14 ani pentru a dezvolta procesul de extracție în scopul izolării unei astfel de materii prime bogate.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar 1-2 capsule pe zi la o masa principala, cu un pahar de apa. Doza optima este de 4 capsule pe zi (2 dimineata si 2 seara).

Studiile care stau la baza calitatilor Ashwagandha KSM-66™ :

1>Ashwagandha improves sex for women 21.04.2016
2>Daily 600 mg ashwagandha helps resistance trainers build more muscle and lose more fat 11.01.2016
3>Human study: ashwagandha boosts testosterone level 19.06.2014
4>Ashwagandha: more muscle strength, more lean body mass & lower fat percentage 19.12.2013
5>Test-tube study: ashwagandha inhibits Alzheimer's 10.08.2011 
6>Speed up your sprints with ashwagandha 19.04.2011
7>Forty percent more testosterone with ashwagandha 19.07.2009

 Vitabolic® prin distribuitorul BS Sport detine licenta de comercializare a patentului Ashwagandha KSM-66™

Doar aceasta materie prima standardizata KSM-66™ prezinta calitatile enumerate, si nu este toxica deoarece este extrasa din radacina plantei !

Antarctic Krill Oil Superba™ (Omega 3 din Fosfolipide)

Antarctic Krill Oil Superba™ - Acizi grași Omega 3 din structură de fosfolipide (Ulei de crevete).

► Acizii grași Omega - 3 din fosfolipide sunt superiori celor din trigliceride (ulei de pește) datorită bio-disponibilității si bio-eficienței mai mari

► O concentrație mult mai mică de acizi grași din fosfolipide decât din trigliceride este necesară pentru atingerea unei bio-disponibilități egale in celule și organe

► Cantitate mai mică de EPA și DHA în capsulele de Krill Oil (capsule mai mici – se înghit mai ușor) decât în cele de ulei de pește pentru același rezultat

► Uleiul de krill este neutru ca gust, dispersabil în apă și sucul gastric și nu favorizează regurgitațiile, fenomen întâlnit foarte frecvent in cazul uleiului de pește

Acizi grași Omega 3 din ulei de krill VS. alte surse de acizi grași Omega 3

Principalele surse de acizi grași Omega 3 sunt uleiul de pește, care conține Omega-3 din structură de trigliceride și uleiul de krill, care conține Omega 3 din structură de fosfolipide.

Uleiul de krill are două avantaje extraordinare comparativ cu uleiul de pește:

1. Acizi grasi Omega 3 din structură de fosfolipide.

2. Antioxidant carotenoid natural – astaxantină.

Rolul acizilor grași în structură de fosfolipide este foarte important, fosfolipidele fiind esențiale in formarea membranelor celulare ale corpului nostru. Mai exact, o parte din lipidele din celule se regăsesc sub formă de fosfolipide.

Se dizolvă în apă și sucul gastric, procesul de digestie desfasurându-se fără ajutorul vezicii biliare și se absorb integral.

Acizii grași polinesaturași din ulei de krill au bio-disponibilitate mai mare comparativ cu uleiul de pește. Astfel, avem ca rezultat capsule mai mici si mai ușor de inghițit comparativ cu cele din ulei de pește.

Un alt beneficiu al dispersiei mai bune in în cazul capsulelor de ulei de krill în fluidele abdominale, este absența refluxului gastroesofagian, care se produce frecvent in cazul uleiului de pește.

Acizii grași din trigliceride sunt loc de stocare a energiei în celulele țesutului adipos. Nu se dizolvă în apă și sucul gastric, procesul de digestie fiind cel de emulsionare cu ajutorul sărurilor biliare. Acizii grași din trigliceride sunt absorbiți din intestinul subtire.

Sursa uleiului de crevete este un tip de crevete din Antarctica (Euphausia superba), parte din organismele ce formează bioplanctonul , cea mai mare biomasă din lume si se găsește in apele adânci și reci ale acestei mări. Acești creveți se hrănesc cu bioplancton şi conţin mai mulţi nutrienţi decât toate celelalte specii care sunt folosite ca mâncare de către om.

Uleiul de crevete conţine o sursă bogată de acizi graşi polinesaturaţi cu lanț lung şi un puternic antioxidant – Astaxantină
Acizii graşi omega 3 sunt acizi graşi polinesaturați concentrați sub formă de fosfolipide, formă ce le conferă o eficacitate superioară. Acizii graşi omega 3 pot fi inghițiți cu mâncare deoarece corpul uman nu produce acești acizi. Acizii graşi omega 3 (acidul eicosapentanoic – EPA şi acidul docosahexanoic DHA) contribuie la funcţionarea normală a inimii. Efectul benefic se obţine în conditiile unui consum zilnic de 250mg de EPA si DHA. 
Astaxantina conform multor studii și literaturii de specialitate, este un puternic antioxidant (mai puternic decât vitamina E și coenzima Q 10) care protejează acizii grași nesaturați de acțiunea radicalilor liberi.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luați 2 capsule zilnic, de preferință la una din mesele principale.

Informatii nutritionale per 2 capsule:

1000 mg de Superba™ Krill Oil

• Fosfolipide din krill - 400 mg

• Acizi grași Omega 3 - 230 mg

- EPA - 128 mg

- DHA - 60 mg

• Astaxantină - 1 mg

Produsul conţine substanţe potenţial alergenice: creveţi. Precautii: Persoanele alergice la crustacee, cu coagulopatii sau care iau medicatie alopată (inclusiv cu anticoagulante) trebuie să discute mai intâi cu medicul si apoi sa inceapă administrarea acestui supliment alimentar. 

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.