N.O.-Xplode punga 240g

Producător: BSN

Arome:

Preţ: 50.00 lei

12 serviri

Mod de adminitrare:

Se amesteca o lingurita cu 120-150 ml de apa rece si se consuma cu 20-30 de minute inainte de antrenament. Nu luati mai mult de doua linguri la un moment dat sau într-o zi.

 

NO Xplode sprijina:
energia exploziva
anduranta imbunatatita
performanta maxima
concentrarea, forta musculara si puterea
Energie exploziva
Pentru a maximiza fiecare moment de antrenament si a obtine cele mai bune rezultate, ai nevoie de energie. La fel de important este de a canaliza aceasta energie, asigurând o conexiune minte-muschi. Amestecul nostru termic Energie ™ ajuta la livrarea de energie exploziva, cresterea intensitatii antrenamentului de la început pâna la sfârsit.
Anduranta îmbunatatita
Forta musculara, puterea si rezistenta sunt sustinute de creatina în organism. Tehnologia ingredientului inovator Myogenic Matrix, oferind un amestec de creatina avansata, ajuta fiecare atlet sa atinga scopul de a maximiza performanta.
Performanta maxima
Corpul Dvs. raspunde la cantitatea de munca pe care o face pe o perioada de timp. Fie ca sunteti în sala de sport sau pe teren, amestecul Endura Shot, oferind un amestec de beta-alanina concentrata, ajuta la îmbunatatirea capacitatii de antrenament, oferindu-va posibilitatea de a exersa mai mult.
Gust uimitor
BSN® stie cum sa faca un produs care este atât de eficient sa aiba si un gust minunat. Am aplicat aceasta cunoastere la noul NO-Xplode , si am creat mai multe arome uimitoare.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.