Taurine

Producător: Pro Nutrition

Caps Tab:

Preţ: 21.00 lei

Mulţi ani la rând taurina era considerată doar un produs secundar al metabolismului. Avansarea ştiinţei a scos la iveală beneficiile spectaculoase necunoscute ale taurinei, promovându-l în scurt timp în topul ingredientelor suplimentelor. Nu ezita să-ţi îmbunătăţeşti starea fizică şi mentală cu ajutorul acestui ingredient natural.
Taurina, un aminoacid neesenţial, are rol de transmiţător metabolic, efect detoxifiant şi fortifică sistemul cardiovascular. Este vital în metabolismul acidului biliar, promovând digestia şi arderea grăsimilor. Taurina se regăseşte în concentraţie mare în creier, intestine şi muşchi scheletici, concentraţia fiind mult mai ridicată în timpul creşterii, ceea ce dovedeşte contribuţia esenţială a taurinei în procesul dezvoltării. Reduce riscul bolilor cardiovasculare şi se crede că ar avea efect antioxidant. Taurina este responsabilă pentru menţinerea nivelului normal de potasiu, un mineral vital pentru muşchi, în special pentru muşchii inimii. S-a constatat că ar putea fi benefic şi în cazul celor suferind de diabet, deoarece afectează nivelul glicemiei şi necesitatea de insulină. Are numeroase indicaţii terapeutice: tratarea depresiei, cirozei, hipertensiune, probleme de memorie.

Ingrediente: taurină.

Ingrediente inactive: fosfat tricalcic, gelatină.

Mod de administrare: Se administrează 1 capsulă de 1-4 ori pe zi între mese.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.