Combat Casein 900g

Producător: MusclePharm

Arome:

Preţ: 140.00 lei

Cazeina micelară are un profil excelent de aminoacizi, bogata in aminoacizi cu catenă ramificată de înaltă calitate (BCAA) care sunt ideali pentru recuperarea țesuturilor musculare și au un efect anti-catabolic.

Calitatea ei principala este "insolubilitate" in combinatia cu lichide acide, cum ar fi acidul gastric, iar această calitate are ca rezultat absorbția lentă, formând un gel care este digerat treptat pe o perioadă de 7-8 ore.

Micellar Casein
Micellar Casein protein digests slowly, infusing valuable and powerful amino acids over the course of several hours. This makes it the perfect protein to ingest before bedtime. MP® uses the highest quality of micellar casein.

Mod de adminitrare:
Ca supliment alimentar, amestecati 1 cupa de pulbere (30 g) intr-un shaker cu 200-400 ml de apa si administrati inainte de culcare sau oricand aveti nevoie de un adaos de proteina la alimentatia dvs.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.