Casein Day and Night 500 g

Producător: Weider

Arome:
Gramaj:

Preţ: 79.00 lei

Caseina este digerata incet si furnizeaza o eliberare constanta de aminoacizi in fluxul sanguin. Muschilor le este furnizat tot ceea ce le este necesar pentru a creste pentru o perioada de pana la 7 ore.

Caseina pura asigura de asemenea o eliberare inceata a insulinei, producand astfel un efect anticatabolic pentru o lunga perioada. In combinatie cu procentajul scazut de grasimi si carbohidrati, acest produs poate accelera metabolismul grasimilor la un nivel foarte inalt.

100% Casein este deci, ideala ca fiind ultima masa din zi sau ca o gustare intre mese in faza de definire. Este de asemenea perfecta pentru protejarea muschilor in timpul antrenamentelor tari.
Structura genetica determinata a caseinei face ca fiecare gram de caseina sa abasoarba pana la 4 grame de apa. Aceasta rezulta intr-o crema delicioasa, care contribuie la un gust excelent si va veti simti mai plin pentru mai mult timp.

Concentratie proteica: 84,8%

Carbohidrati: 0,5%

Grasimi: 1%

Ambalaj: pungi aluminizate cu 500gr pulbere

Mod de folosire:

25gr de pulbere cu 300ml lapte semidegresat sau apa.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.