Hydro Pro 900 g

Producător: Pro Nutrition

Arome:
Gramaj:

Preţ: 117.00 lei

STOC EPUIZAT

HydroPro este alegerea potrivită pentru a include proteine pure, esenţialele BCAA, fără colesterol şi calorii în plus.
Hidrolizatul proteic din zer este unul din cele mai căutate suplimente în prezent, considerat superior altor surse proteice. Moleculele proteinelor au fost supuse unui proces de hidrolizare, descompuse la nivel microscopic în segmente mai mici. Astfel asigură digestie şi absorbţie excelentă a elementelor nutritive, iar datorită asimilării extrem de rapide este ideală în lupta împotriva catabolismului (dimineaţa la trezire, după antrenament, etc.). Formula specială garantează eficienţă maximă şi elimină eventualele reacţii alergice.

Ingrediente: hidrolizat proteic din zer, cacao, aromă de ciocolata, sucraloză, acesulfam de potasiu.

Mod de administrare: Se amestecă 2 măsuri (40g) din produsul HYDRO PRO în 300ml apă sau lapte. A se utiliza un shaker sau un blender. Se recomandă între 1-4 porţii pe zi în funcţie de necesarul proteic.

Mod de prezentare: 900g

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.