Instant Whey 2 Kg (proteină din zer)

Producător: Oferte Vitabolic

Arome:

Preţ vechi: 160.00 lei

Preţ nou: 129.00 lei

Instant Whey are concentratie proteica de pana la 80%, se amesteca instant si are un gust delicios !

Flacon de 2 kg (~67 de portii)

• sustine dezvoltarea masei musculare calitative
• grabeste refacerea musculara
• 24 g de proteine per portie
• doar 120 de calorii per portie
• gust deosebit
• se dizolva instant
• continut ridicat de aminoacizi esentiali (BCAA)

Instant Whey este o pudra proteica versatila care are ca sursa proteica zerul din lapte si ofera 24 g de proteine per portie. Proteinele din zer reprezinta o sursa completa de proteine oferind toata gama de aminoacizi esentiali, care sustin refacerea si repararea tesuturilor musculare distruse in urma antrenamentelor intense. Instant Whey nu numai completeaza necesarul proteic zilnic, ci te sustine la fiecare antrenament. In plus, are doar 117-122 de calorii per portie.

Mod de administrare: 1 Porție de 30 g (2 cupe rase) de produs amestecată cu 200 ml apă sau lapte. Consumați imediat după preparare.

Ingrediente (fara aroma): concentrat de proteine ​​din zer ((lapte) conține lecitină din soia).

Ingrediente (ciocolata cu alune): concentrat de proteine ​​din zer ((lapte) conține lecitină din soia), pulbere de cacao cu conținut scăzut de grăsime, arome, agent de îngroșare: gumă xantan, îndulcitor: sucraloză. Poate conține gluten, crustacee, ouă, semințe de susan, nuci, țelină, sulfite. Conține îndulcitor.

Condiții de depozitare: A se depozita într-un recipient original închis, la temperatura camerei, protejat de lumină. 

Fabricat in Polonia

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.