Iso Soy 2kg

Producător: Pro Nutrition

Arome:
Gramaj:

Preţ: 83.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

Majoritatea susţin că stilul de viaţă vegetarian şi culturismul nu se potrivesc. Este o părere evident depăşită, existenţa produsului Iso Soy dovedeşte acest lucru. Suntem toţi conştienţi de înalta valoare biologică a soiei, deci surpriza vine din partea tehnologiei avansate care izolează aceste beneficii fără a le denatura. Chiar dacă preferi proteinele din sursă animalieră, Iso Soy este o variaţie binevenită de proteine vegetale pure complete. Nu-i vei putea rezista!

Izolatul proteic din soia conţine nivelul cel mai ridicat de proteine dintre produsele proteice obţinute din soia. Prin îndepărtarea grăsimilor şi carbohidraţilor se obţine o concentraţie proteică de aproximativ 90%. Iso Soy este un izolat proteic complet din sursă vegetală de calitate excelentă. Conţine toţi aminoacizii esenţiali, şi este posibil să reducă riscul problemelor cardiovasculare. Există indicaţii că ar putea preveni osteoporoza şi unele forme de cancer.

Vitamina C are rolul de a distruge toxinele acumulate în organism. Intervine în buna funcţionare a ţesuturilor, precum şi a diferitelor organe; participă la transformările chimice ale proteinelor, lipidelor şi glucidelor. Este recunoscut pentru diminuarea perioadelor de convalescenţă. Împiedică depunerea grăsimilor la nivelul ficatului şi asigură funcţionarea normală a celulei hepatice. Are acţiune antialergică; scade incidenţa apariţiei de cheaguri în vasele sanguine; măreşte gradul de absorbţie a fierului organic; asigură coeziunea celulelor proteice, mărind astfel durata vieţii.

Calciul, un mineral deosebit de important, constituie componenta principală a scheletului şi dinţilor, tendoanelor, nucleelor celulare. Este indispensabil în: procesul de coagulare sanguină; buna funcţionare a sistemului nervos; diminuarea amplorii unor procese alergice ; ameliorarea capacităţii antimicrobiene a globulelor albe ; activizarea unor procese metabolice; stimularea secreţiei gastrice şi a ritmului cardiac; utilizarea eficientă a fierului şi a vitaminei B12.

Vitamina B3 constituie un factor important în hrănire, participând activ la metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor, deci la metabolismul general al organismului. De asemenea, este esenţială pentru corp deoarece: are acţiune vasodilatatoare la nivelul pielii; serveşte la buna funcţionare a sistemului nervos central; stimuleaza secreţia gastrică; măreşte glicemia şi scade nivelul colesterolului; menţine sănătatea pielii şi a ţesuturilor digestive; favorizează circulaţia cerebrală; scade tensiunea arterială; stimulează eliminarea bilei; înlesneşte asimilarea fierului.

Magneziul este un mineral ce acţionează ca un factor de creştere; este tonic general, regenerator, echilibrant psihic, antidepresiv şi tranchilizant, drenor hepatic, antiseptic intern şi extern, esenţial pentru celula vie, anticolesterolic şi anti-arterosclerotic, menţinând constantă şi concentraţia calciului din sânge.

Vitamina B5 are rol in metabolismul celular şi, împreună cu alte vitamine, contribuie la dezvoltarea energiei provenite din glucide, grăsimi şi proteine. Participă la menţinerea stării de sănătate a aparatului digestiv şi a ficatului. Stimuleaza activitatea diferitelor glande şi sporeşte producţia de hormoni a suprarenalelor. Este indispensabil pentru a menţine starea de sănătate a nervilor, a pielii si a glandelor; sporeşte rezistenţa la stres şi contribuie la formarea unor hormoni şi anticorpi; intervine în procesele de creştere, în prevenirea apariţiei dermatitelor (bolilor de piele), în metabolismul glucidelor şi în utilizarea eficientă a colinei.

Vitamina B6 are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor (îndeosebi al acizilor graşi esenţiali), fiind şi stimulent muscular. Are influenţă benefică asupra pielii, precum şi în procesul de creştere. De asemenea, intervine în mod esenţial în buna funcţionare a sistemului nervos şi a măduvei osoase. Intervine în producerea de globule roşii şi de anticorpi; în controlarea echilibrului sodiului şi al potasiului, al sistemului muscular şi osos. Participă la metabolismul colesterolului împiedicând depunerea acestuia pe pereţii interiori ai arterelor (arteroscleroza). Influenţează creşterea şi reproducerea.

Vitamina B1 este importantă în metabolismul proteinelor şi al glucidelor, apoi în funcţionarea normală a sistemului nervos central şi, cu precădere, a celui periferic. Contribuie la sănătatea aparatului digestiv şi a glandelor endocrine, participă la procesul de creştere şi în absorbţia intestinală a grăsimilor.

Inositolul ajută organismul să producă lecitina;serveşte la metabolizarea grăsimilor, reducând nivelul colesterolului sanguin; favorizează nutriţia celulelor creierului; constituie hrană vitală pentru păr, putând preveni rărirea acestuia şi apariţia cheliei. Inositolul este indicat în constipaţie, căderea părului, arteroscleroza, hipercolesterolemie, ciroza hepatică, eczeme, deficienţa de vedere etc. Deficitul prelungit de inositol poate produce, printre altele, şi tulburări cardiovasculare.
Vitamina B12 este ideală pentru creştere. Insuficienţa ei în alimentaţie duce la instalarea unor grave anemii (anemia pernicioasa, manifestată prin anemie generală şi tulburări nervoase deosebit de grave). În plus, această vitamină are un rol important şi în protejarea celulelor hepatice, datorită proprietăţii ei de a impiedica depunerea grăsimilor în ficat. Se crede că ar fi destul de eficientă şi în bolile precanceroase, şi în cele canceroase.

Carnitina este un aminoacid frecvent utilizat pentru rolul său în arderea grăsimilor. Contribuie la metabolismul energetic şi îmbunătăţeşte funcţiile neurotransmiţătoare. Mai puţin cunoscute sunt efectele benefice în cazul diabetului (creşte asimilarea glucozei), rolul de antioxidant şi de sprijinire a funcţiilor reproductive.

Clorura de potasiu este folosită pentru a creşte nivelul de potasiu din organism. Mineralul potasiu intervine în buna funcţionare a inimii. Deficienţa potasiului în organism produce hipoglicemie, edeme, degenerarea muşchiului inimii şi a muşchilor scheletici, influenţând în mod negativ şi creşterea. Este foarte important menţinerea constantă a raportului dintre sodiu şi potasiu, deoarece dereglarea duce la spasmofilie. În cazul culturiştilor este indicat pentru a evita oboseala musculară.

Ingrediente: izolat proteic din soia, cacao (pentru aroma de ciocolată), premix de vitamine şi minerale (sodiu, clorură de potasiu, vitamina C, calciu, vitamina B3, magneziu, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B9, vitamina B12), L-carnitină, aromă, colorant carmin (pentru aroma de zmeură, aroma de căpşuni), sucraloză, acesulfam de potasiu.
Mod de administrare: Mixaţi 1 mãsurã (25g) de ISO SOY cu 300ml apã sau lapte. Se serveşte dupã antrenament, dimineaţa sau oricând în timpul zilei pentru a vã satisface necesarul proteic zilnic.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.