Glucosamine 500

Producător: Biotech

Caps Tab:

Preţ: 40.00 lei

Glucosamine 500 (60 de capsule) - Glucosamine 500 este elementul de constructie al ligamentelor si cartilajelor. Chiar daca aveti muschi enormi si un procent foarte scazut de tesut adipos, este foarte importanta si sanatatea oaselor si articulatiilor. In caz contrar exercitiile efectuate in timpul antrenamentelor pot deveni dureroase si pot intrerupe timpuriu cariera sportiva.
Acest supliment nutritiv cu calitati extraordinare nu este destinat exclusiv sportivilor. Folosirea sa este recomandata pentru toata lumea cu scopul de a impiedica aparitia durerilor articulare.
Glucosamine 500 previne accidentarea cartilajelor si ajuta la regenerarea acestora, jucand un rol foarte important si in dezvoltarea lor. In afara de faptul ca amelioreaza durerea este indispensabil si pentru etapa de regenerare.

Indicatii
1-2 capsule pe zi (cu orice fel de lichid).

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.