Animal Cuts

Producător: Universal Nutrition

Bucati Pachete Plicuri:

Preţ: 199.00 lei

Creste termogeneza
Arde grasimile
Protejeaza masa musculara
Creste metabolismul
Elimina apa extracelulara
Regleaza functiile tiroidei
Maximizeaza functiile insulinei
Optimizeaza functiile nucleotidelor

Viitorul este acum si aici: AnimalCuts ! Ceea ce il face pe AnimalCuts revolutionar este compozitia cu cele mai active ingrediente care se gasesc pe piata mondiala.
AnimalCuts contine 3,6 grame de elemente pentru arderea grasimilor in fiecare portie. NU 3,6 miligrame, ci 3,6 grame. Putem spune astfel ca Animal Cuts este un adevarat "hardcore fat burner" si asta fara a fi un supliment pentru cura de slabire.
AnimalCuts  contine noua componente de baza care il fac sa actioneze pe trei cai principale: termogenic, lipotrop si accelerator metabolic. AnimalCuts contine si plante cu rol diuretic.

Alte caracteristici care il fac unic sunt: reglarea activitatatii tiroidei, reglarea eficacitatii insulinei etc. In sfarsit, dar nu in ultimul rand, AnimalCuts contine un compus (AnimalCuts Complex) ce include Citrilene, grapefruit extract, white willow, citrus bioflavonoids etc!
Fiecare cutie de AnimalCuts contine 42 pachete individuale (ratia pentru 3 saptamani), proiectate special pentru a va ajuta sa ardeti 1500% grasime. Oricum, porniti cura cu Linia Animal si veti incepe imediat sa cresteti in masa musculara prin transformarea grasimii in muculatura de calitate.

ADMINISTRARE:
2 pachete pe zi,timp de 3 saptamani consecutive,urmate de 1 saptamana de pauza.Reluati acest ciclu pana la atingerea obiectivului propus.Pentru rezultate maxime combinati AnimalCuts cu Animal Stak 2 si veti obtine o masa musculara fara grasime si o definire excelenta. Puteti de asemenea,sa adaugati Animal Pak la programul dvs nutritional,mai ales,daca va aflati in perioada de slabire

AA5265

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.