Carni-Thin Carnipure® 1L (L-carnitină sub formă lichidă)

Producător: Vitabolic

Arome:

Preţ: 90.00 lei

Carnipure® este o materie primă superioară de L-Carnitină, fabricată de compania elvețiană Lonza.

Carnipure® este o L-carnitină de înaltă puritate, provine din producție controlată și standardizată, procesul de productie respectand cele mai înalte standarde de calitate.

L - Carnitina este un aminoacid natural ce foloseste la mentinerea controlului greutatii, fiind sintetizat in ficat si rinichi, iar apoi distribuit in intregul corp. Este un supliment nutritiv care ajuta la scaderea in greutate destinat persoanelor active si sportivilor. Datorita ingredientelor de calitate superioara, testate clinic si concentratiei mari, previne aparitia starilor de oboseala prematura.

Mod de administrare: Consumați 2 capace (total 40 ml) cu o jumătate de oră înainte de antrenament.

Compoziție Per 40 ml :
Carnipure® L-carnitină 2640 mg
25 Portii - 1L

Ingrediente: Apă, L-carnitină bază (Carnipure®), acidifiant (acid citric), aromă, colorant (rosu sfeclă), conservanți (sorbat de potasiu și benzoat de sodiu) și îndulcitor (sucraloză).

Carnipure® is a special grade of L-Carnitine, manufactured by the Swiss company Lonza. Products carrying the Carnipure® quality seal on the packaging show that they contain high quality Lonza L-Carnitine.

Cele mai frecvente intrebari despre Carnipure® > https://www.carnipure.com

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.