L-Carnitine 1000mg 60 tabs

Producător: Biotech

Caps Tab:

Preţ: 77.00 lei

 L-Carnitine 1000mg - Metoda naturala de ardere a grasimilor.

L-carnitina poate fi gasita si in stare naturala in tesuturile musculare. In timpul antrenamentelor intense muschii cauta surse suplimentare de energie.
L-carnitina participa la metabolismul grasimilor - transporta acizii grasi la mitocondrii unde acestia sunt transformati in energie. Muschii primesc "combustibilul" dorit iar dumneavoastra scapati de grasime!
L-carnitina ajuta la buna functionare a inimii si previne imbolnavirea muschilor inimii. Are un efect benefic si asupra ficatului si rinichilor.
Tabletele L-Carnitine 1000mg asigura aprovizionarea continua a organismului cu substante active si cresc cu 40-50% aportul de L-carnitina. Acest produs nu contine zahar, arome artificiale, coloranti sau conservanti.

Alte ingrediente: dicalciu fosfat, acid stearic, stearat de magneziu.

Indicatii:
1 tableta/zi cu 30 minute inainte de antrenament.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.