L-Carnitine 3000 Shot 60ml

Producător: Vitabolic

Arome:

Preţ: 4.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

L-carnitina 3000 mg per sticluta de 60ml.

Supliment nutritiv caracterizat printr-o aroma placuta de fructe si o concentratie optima de l-carnitina 3000mg per sticluta.

L-carnitine 3000 este un arzator de grasimi la indemana oricui. Este un produs natural care sprijina sanatatea organismului accelerand metabolismul si fiind o sursa veritabila de energie, iar forma practica sub forma de sticluta 60 ml prezinta un avantaj real. Sustine crearea de energie din grasimi, reduce colesterolul. Este folosit pentru biodegradarea grasimilor, ajuta la buna functionare a creierului si a inimii, la stimularea activitatilor fizice si la energizarea si vitalizarea corpului.

Mod de adminitrare: 1 sticluta (60 ml) înainte de antrenament.

Informatii nutritionale 60ml: 3000 mg L-Carnitina.

Ingrediente: apă, l-carnitină, acidulant (acid citric), arome, conservanți (benzoat de sodiu și sorbat de potasiu) și îndulcitori (sucraloză și zaharină sodică).

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.