Shred HER 90 caps

Producător: Vitabolic

Caps Tab:

Preţ: 55.00 lei

Shred HER este o formula avansata creata special pentru femei. Arde grasimea avand o formula unica pentru slabit prin diminuarea apetitului, oxidarea grasimii, intervenind in activitatea metabolica a organismului prin folosirea acizilor grasi ca sursa de energie pentru sustinerea antrenamentelor intense.

Valori per portie (1 capsula):
Citrus Aurantium 210 mg
L-Fenilalanina 12.5 mg
Boabe de cafea verde 5:1 Extract 5 mg
Cofeina anhidra 112.5 mg
Ceai verde 12: 1 Extract 95% 20.85 mg 
Extract de ardei rosu 8:1 12.5 mg

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luati 1-3 capsula zilnic, de preferinta pe stomacul gol, o portie cu 30-60 de minute înainte de antrenament.

Ingrediente: Citrus Aurantium, cafeina anhidra, celuloza hidroxipropilica,celuloza microcristalina, fosfat dicalcic, ceai verde 12:1 extract 95%,L-fenilalanina, extract de ardei rosu 8:1, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, extract din boabe de cafea verde 5:1.

Fabricat in Irlanda.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.