Thermo Drine Concentrate

Producător: Biotech

Mililitri:

Preţ: 56.00 lei

Thermo Drine Concentrate (500 ml) - Concentrat energetic cu un continut bogat de vitamine, cofeina, taurina, extract de ceai verde, colina, inositol si substante nutritive cu proprietati lipotrope.
Este un produs pentru scaderea in greutate, destinat sportivilor. Modul de ambalare este extrem de economic, un singur flacon fiind suficient pentru a obtine 10 litri de bautura energizanta.
Pentru ca acest produs sa aiba o eficienta maxima se recomanda sa fie consumat chiar inainte de antrenamente. Astfel, va va energiza si veti efectua un antrenament util. Consecinta antrenamentului intens va fi o nevoie de mai mare de energie care va fi obtinuta de muschi prin arderea grasimilor din organism. Cu ajutorul Thermo Drine Concentrate motivatia dumneavoastra nu va scadea nici in cazul in care urmati o dieta cu aport caloric scazut.
Poate va intrebati de ce a fost trecut ceaiul verde la ingrediente. Ei bine, acesta are un efect antioxidant puternic, ajuta la arderea grasimilor si duce la cresterea temperaturii corpului fapt ce favorizeaza si el arderea grasimilor.

Indicatii
Pentru obtinerea bauturii ideale, amestecati 10 ml de Thermo Drine Concentrate in 250 ml de apa. Daca il dizolvati in apa minerala, veti obtine o bautura racoritoare excelenta.

Atentie!
Produsul are un continut ridicat de cofeina, in consecinta nu se recomanda folosirea sa inaintea testelor antidoping.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.