ALC 100 caps

Producător: Vitabolic

Caps Tab:

Preţ: 50.00 lei

> Suport cognitiv;
> Cea mai pura sursa disponibila;
> Transporta acizii grasi si mareste energia celulara;

 Acetil L-Carnitina este o varianta a aminoacidului l-carnitina (forma acetilata) care sustine productia de energie, fiind cea mai bine asimilabila forma. Acetil carnitina poate trece bariera hemato-encefalica, unde are un efect antioxidant si protector asupra neuronilor.Acetil L-carnitina este derivatul acetilat al aminoacidului L-carnitină, aminoacid produs in mod natural in organism. Carnitina este un aminoacid manufacturat in organism de către aminoacizii esenţiali lizina şi metionina, la nivelul ficatului si rinichilor. L-Carnitina ajută la transformarea grăsimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie. Cea mai mare cantitate de l-carnitină se găseşte in inimă, ceea ce nu este deloc surprinzător, deoarece inima foloseste acizii graşi pentru combustibilul de care are nevoie pentru a pompa sangele in tot corpul. Cercetătorii consideră că l-carnitina poate ajuta la tratarea persoanelor care suferă de infarct miocardic, insuficienţa cardiacă, angina pectorală, precum şi orice alte boli ce rezultă dintr-o irigare inadecvată cu sange la nivelul inimii (ischemie). Unele studii indică faptul că l-carnitina, de asemenea, ajută la reducerea trigliceridelor din sange şi LDL-ului (colesterolul rău) şi creşte HDL-ului (colesterolul bun). ALC este o forma de carnitina necesara pentru a produce Acetil-Colina, un neurotransmitator care ajuta functia creierului in mod corespunzator, in special cand memoria este afectata. Deoarece nivelul de ALC scade cu varsta, administrarea de suplimente pe baza de ALC ar putea ajuta la incetinirea procesului in Alzheimer si dementa la persoanele in varsta prin imbunatatirea memoriei si a capacitatii cognitive. Arde grasimile transformandu-le in energie la nivelul celulelor. Mareste cantitatea de grasime etabolizata din organism, reducand din masa adipoasa Fortifica aparatul cardiovascular. Creste performantele fizice si rezistenta la efortSustine masa musculara si stimuleaza recuperarea dupa antrenament. Imbunatatirea functiilor cerebrale: creste capacitatea de invatare, memorare Imbunatateste starea de spirit si reduce depresia senila la persoanele in varsta Protejeaza neuronii impotriva distrugerilor provocate de excesul de radicali liberi, alcool si glutamate. Stimuleaza sinteza neurotransmitatorului acetilcolina. Anumite studii arata ca poate creste capacitatea de efort intelectual, atentie si memorare, pe langa inducerea roductiei de LH, care poate avea drept consecinta stimularea testiculelor pentru a produce mai mult testosteron in mod natural.

Mod de administrare: Consumați 2 capsule de 2 ori pe zi.

Ingrediente: Acetil L-carnitină (ALC), gelatină*, agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu și carbonat de magneziu) și colorant* (dioxid de titan). Poate conține urme de gluten, ouă, lapte, pește și soia. * Componentele capsulei.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.