Animal Stak

Producător: Universal Nutrition

Bucati Pachete Plicuri:

Preţ: 199.00 lei

Creste nivelul de testosteron
Stimuleaza eliberarea hormonului de crestere (GH)
Stimuleaza secretia LH
Creste masa musculara si energia
Contine inhibitori de antiaromataza
Blocanti de DHT (dihidrotestosteron)
Sustine metabolismul hepatic

Esti constient de faptul ca ai un mare potential. Tocmai de aceea ai si intrat in culturism. Animal STAK a fost creat spre a te ajuta sa beneficiezi la maximum de pe urma hormonilor anabolici din organismul.

Ca orice culturist preocupat de aspectul sau, vrei sa fi cat mai masiv si mai puternic. Cine nu vrea? Asa ca esti interesat de orice beneficiu. Te antrenezi din greu si mananci pe masura. Prin optimizarea in mod natural a nivelelor de hormoni anabolici, hormoni precum testosteronul si hormonul de crestere (GH), vei sesiza o diferenta esentiala atunci cand vrei sa castigi cat mai mult in masa musculara. Tocmai de aceea am realizat ANIMAL STAK ; pentru a stimula in mod natural functionalitatea testosteronulului si al hormonului de crestere.

Atunci cand vrei sa maximizezi nivelele de hormoni a organismului trebuie sa ai in vedere cateva aspecte:
(1) in primul rand sa te asiguri de faptul ca nivelul testosteronului din organismul tau nu este scazut; de altfel lipsa substantelor nutritive duc la scaderea nivelului de testosteron.
(2) in al doilea rand sa diminuezi cat mai mult conversia hormonilor anabolici , precum testosteronul,in hormoni ca estrogenul si dihidrotestosteronul (DHT).
(3) in al treilea rand sa te asiguri ca raportul de testosteron liberi si testosteron luat ca si intreg iti este favorabil.
Daca vei stii sa folosesti aceste informatii,vei putea ajunge la maximizarea intregului potential. Noi am proiectat ANIMAL STAK pentru a veni in intampinarea acestor 3 aspecte legate de utilizarea hormonilor, devenind astfel cel mai complet pachet natural. Animal Stak contine ingrediente care ajuta la prevenirea conversiei in estrogen si DHT,in mod natural. Contine, de asemnea, ingrediente care ajuta la cresterea nivelului de testosteron. Insa din toate aspectele mentionate mai sus cel mai important este raportul de testosteron liberi si de testosteron luat ca si intreg (atat liberi cat si legati unii de altii in organism).

Organismul unui barbat contine in jur de 300-1000 ng/dl de testosteron. Problema este ca nu se poate sti cat testosteron foloseste organismul. Altfel spus ,chiar daca ai un nivel ridicat, nu poti sa beneficiezi in totalitate de pe urma lui si asta pentru simplul fapt ca majoritatea testosteronilor sunt legati unii de alti in organism. Tocmai de aceea trebuie sa cauti testosteroni liberi. Testosteronii liberi sunt acele forme de testosteroni care exercita efecte anabolice si forta la atleti, este ceea ce realmente produce rezultate.

Insa acesti testosteroni liberi se gasesc intr-o cantitate destul de redusa. De fapt doar o mica parte din testosteroni sunt disponibili intr-o forma libera sau activa (mai putin de 2%). Gandeste-te la urmatorul aspect: chiar daca ai dispune de 700 ng/dl din testosteroni, numai 14 ng/dl sau chiar mai putin sunt in forma libera si dispusi sa intre in celule in loc sa se lege de receptorii androgeni. Asa ca in momentul in care tu vrei sa cresti nivelul testosteronilor, de fapt urmaresti sa cresti nivelul testosteronilor liberi.

Daca vrei sa obti un maxim de hormoni anabolici, e timpul sa incerci ANIMAL STAK . Indiferent ca ai un nivel mic, mediu sau ridicat de testosteron, ANIMAL STAK te poate ajuta sa beneficiezi in proportie de 98% de pe urma testosteronului neutilizat de propriul tau corp, spre a ajunge la un potential maxim.

ANIMAL STAK se recomada pentru:
Culturistii care doresc sa-si imbunatateasca performantele in mod natural;
Atletii care vor sa evite prohormonii;
Sportivii care sunt interesati de forta si performanta.

MOD DE ADMINISTRARE:
1 pachetel pe zi,timp de 3 saptamani consecutive,urmate de 1 saptamana de pauza.In zilele de antrenament luati 1 pachelel cu 30 de minute inainte de exercitii,iar in zilelel fara antrenament luati 1 pachetel,pe stomacul gol,intre mese. Pentru rezultate optime reluati acest ciclu pana la atingerea obiectivului propus.

Pentru rezultate maxime combinati Animal Stak cu Animal Pak.

AA1163

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.