Animal Test

Producător: Universal Nutrition

Bucati Pachete Plicuri:

Preţ: 375.00 lei

Mod de administrare Animal Test:
Se administreaza 1 pachetel pe zi alaturi de masa de dinaintea antrenamentului.
In zilele fara antrenament, se administreaza 1 pachetel la una din mesele principale.

Animal Test poate fi administrat pentru o perioada maxima de 42 de zile (2 cicluri). Ulterior, este necesara o pauza minima de 4 saptamani

Cutie cu 21 de pachetele (21 de portii)

Complexul Pro-Androgen continut de Animal Test reuneste extracte din plante pentru a facilita cresterea testosteronilor liberi, alaturi de antiestrogen cu rol in maximizarea asimilatiei naturale ale organismului. 

Animal Test favorizeaza cresterea in forta si masa musculara.
Complexul Pro-Androgen include ingrediente precum 3,4-divanilil tetrahidrofuran, alaturi de extractul anabolic ketosterone din Cissus Quadrangularis, si nu in ultimul rand extractul de yohimbe.
Animal Test contine de asemenea antiestrogeni, printre care antioxidantul Transreservatrol cu 3’,5,7-Trihidroxi-4’- metoxiflavona (Hesperetina) si Agaricus Bisporus. Toate aceste ingrediente au rolul de a bloca circulatia estrogenului inspre receptorii celulari, precum si estrogenii rezultati ca urmare a productiei de testosteroni. Acestor ingrediente din complexul Pro-Androgen i-au fost adaugate si 6’,7’ Dihidroxibergamotina si Bioperina (ingredient brevetat).

Complexul Pro-Androgen asigura astfel o absorbtie optima.
Cel mai puternic ingredient continut de noua formula a Animal Test-ului este agentul brevetat hipertropic: acidul arachidonic.
Eficienta acestui ingredient (acidul arachidonic) este sustinuta de studii univesitare si de catre aprecierile consumatorilor. Acidul arachidonic are multiple beneficii in randul atletilor care se antreneaza intens. Acidul arachidonic are abilitatea de a accelera sensibilitatea receptorilor androgeni si de a amplifica hipertrofia, asigurand cresterea masei musculare, amplificand totodata actiunea ingredientelor continute de Animal Test.

 

21 Packs  
Serving Size1Pack
Servings Per Container21
 
Amount Per Pack % DV
 
Pro-Androgen Complex 2500mg  
Urtica Dioica (3.4-Divanillyl Tetrahydrofuran)   **
Cissus Quadrangularis (Ketosterone)   **
Polygonum Cuspidatum (Trans -3,5,4\'-Trihydrozystilbebe (Trans Resveratrol)   **
Agaricus Bisporus (Polysaccharides)   **
3\', 5, 7-Trihydroxy-4\'-Methoxyflavone (Hesperetin)   **
Yohimbe Bark Extract   **
Hypertrophic Response Complex 1500mg  
Arachidonic Acid (40% In A Proprietary Fatty Acid/oil Blend)   **
(Grapefruit) 6, 7-Dihydroxybergamottin   **
Bioperine®   **
 
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet
** Daily Value (DV) not established
Other Ingredients:  
Palmitic Acid, Steric Acid, Linoleic Acid, Nettle Root Extract, Polygonum Cuspidatum, Stearic Acid, Agaricus Mushroom Extract, Grapefruit Extract, Linolenic Acid, γ-Linoleic Acid, Dihomo-γ-Linoleic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Behenic Acid, Lignoceric Acid, Gelatin, Glycerine, Water, Caramel Color, Carob, Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, FD&C Blue #1, FD&C Red #40

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.