T-Man 2000 (Tribulus 90% saponine) 120tabs

Producător: Vitabolic

Caps Tab:

Preţ: 49.00 lei

T-Man 2000 contine 2000 mg Tribulus Terrestris de cea mai buna calitate per servire.

Tribulus terrestris a fost folosit de secole in Grecia antică, India și Africa pentru a spori vitalitatea și virilitatea.Cercetari recente indica faptul ca Tribulus poate sprijini sistemele organismului de apărare impotriva radicalilor liberi și studii preliminare sugereaza ca Tribulus ar putea contribui la promovarea functiei endocrine sănătoase și sănătatea reproducerii masculine.

Extractul de tribulus terrestris contine alcaloizi, saponine, rasini si nitrati, si a fost sintetizat sub forma de supliment sportiv inca din anii '70, in special in fosta U.R.S.S.; in jurul sau s-a creat o aura de mister, si se spunea ca este arma secreta a atletilor sovietici. De acolo s-a extins si pe pietele europene si americane, in special dupa caderea cortinei de fier. Extractul de tribulus terrestris este recunoscut ca afrodiziac si diuretic, antioxidant si adjuvant in probleme legate de disfuctii erectile.

T-Man 2000 se distinge fata de celelalte suplimente care contin tribulus terrestris prin dozaj si prin concentratia mare de saponine 90%, lucru ce-i creste eficacitatea.

Mod de administrare:

2 tableta inainte de antrenament si/sau inainte de culcare.

Ingrediente: Extract uscat de Tribulus (Tribulus Terestris cu 90% saponine), agenți de încărcare (fosfatul tricalcic și guma de guar), agenți antiaglomeranți (carbonat de magneziu și stearat de magneziu) și stabilizator (carboximetilceluloză de sodiu reticulată)

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.