MusclePharm Fish Oil

Producător: MusclePharm

Caps Tab:

Preţ vechi: 70.00 lei

Preţ nou: 35.00 lei

Fish Oil Omega-3 90 caps beneficii:
-ulei de peşte ultra pur
-conţinut ridicat de DHA, EPA
-favorabil pentru starea de sănătate generală şi sistemul imunitar
-ajută la funcţionarea corectă a inimii, creierului, vederii şi articulaţiilor
-gastrorezistent
-no conţine metale grele sau alte toxine

Ingrediente
Gelatină, apă, glicerol, acid metacrilic (dispersie de copolimer), triacetin, aromă naturală de citrice.

Mod de administrare:

Administraţi 1 pastilă în timpul mesei, de 3x pe zi.

Fish Oil este un ulei extra pur, care conţine acizi graşi esenţiali inevitabili pentru organismul uman şi care se poate găsi numai în câteva specii de peşti. Şi sportivii folosesc uleiul de peşte ca pe un supliment ce ajută la funcţionarea inimii, digerării carbohidraţilor şi sănătatea articulaţiilor. Core Fish Oil este destinat oamenilor activi, ce fac sport în mod regulat.

 MusclePharm Core Fish Oil este fabricat din peşti nordici, care au o cantitate ridicată de DHA/EPA. DHA şi EPA sunt acizi graşi omega-3 cu roluri importante în multe procese metabolice. Core Fish Oil este gastrorezistent, ceea ce înseamnă, că puteţi beneficia de toate avantajele uleiului de peşte fără mirosul specific de peşte şi fără dificultăţi în digestie. Uleiul de peşte nordic este fără impurităţi, ceea ce contribuie la protejarea integrităţii moleculare, aşa că puteţi avea siguranţa deplină a calității superioare.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.