Omega 3-6-9 softgels

Producător: Vitabolic

Caps Tab:

Preţ: 44.00 lei

OMEGA 3-6-9 : Ulei de Peste plus ulei din seminte de in obtinut prin presare la rece si ulei de borraja obtinut prin presare la rece, plus vitamina E naturala (D-alfa-tocoferol).

Una dintre cele mai complete formule de omega de pe piață, având cantități optime de omega 3-6-9 în capsule ușor de ingerat.

- 18% EPA
- 12% DHA
- 60% acid alfa linoleic
- 20% acid linoleic
- 20% acid oleic
- 20% acid gama linolenic

Omega 3

- Acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la funcționarea normală a inimii.

- DHA ajută la menținerea nivelului normal al trigliceridelor din sânge.

- DHA și EPA ajută la menținerea tensiunii arteriale normale.

Omega 6

- Acidul linoleic și acidul a-linolenic sunt acizi grași esențiali. Acizii grași esențiali sunt necesari pentru creșterea și dezvoltarea normală.
În plus, acidul alfa-linolenic ajută la menținerea nivelului normal de colesterol din sânge.

- Acidul gamma linolenic (GLA, Gamma Linolenic Acid), care este un acid gras cu 18 atomi de carbon și 3 duble legături (18: 3) aparținând seriei omega 6.

Omega 9

- Acidul oleic este un acid gras nesaturat. Înlocuirea grăsimilor saturate cu grăsimi nesaturate în dietă ajută la menținerea nivelului normal de colesterol din sânge.

MOD DE ADMINISTRARE: Consumati 2 softgels pe zi cu un pahar cu apa.

INGREDIENTE: Ulei de peste (18%EPA si 12%DHA), ulei din seminte de in obtinut prin presare la rece (Linum usiatissimum, 60% acid alfa linolenic, 20% acid linoleic si 20% acid oleic), ulei de borraja obtinut prin presare la rece (Borago oscinalis L.,20% acid gamma linolenic), agenti de acoperire (gelatina *, glicerina * si apa *) si vitamina E naturala (D-alfa-tocoferol).

Fabricat in Spania

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.