Trec Vit D3 and Magnesium 60 caps

Producător: Trec Nutrition

Preţ nou: 29.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

Vit. D3 + Magnesium contine 2.000 UI de vitamina D3, ceea ce constituie 1.000% din valoarea sa de referinta nutritiva, si magneziu - un mineral care ajuta sistemul nervos si muschii sa functioneze corect si care contribuie la mentinerea unui metabolism energetic normal. Formula celor de la Trec Nutrition contine magneziu sub forma chelata: citrat de magneziu. Forma chelata asigura absorbtia maxima a acestui mineral important, adaptat nevoilor individuale ale fiintei umane.

Mod de administrare: se administreaza 1 capsula pe zi, alaturi de un pahar de 300ml apa, de preferat imediat dupa masa principala.

60 Caps
Serving size: 1 cap
Servings per container: 60
Amount per serving   1 cap  
Magnesium   90.00 mg
Vit. D3   50.00 µg

Other Ingredients:

capsule shell (gelatin, colour - titanium dioxide); anti-caking agent - magnesium salt of fatty acid.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.