Best Joy Cooking Spray Masline

Producător: Best Joy

Preţ: 30.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

Ulei de masline ECO Spray - Best Joy 170g
680 doze x 0.25g

Spray pentru gătit 100% Olive Oil Extra Vergine este 100% ulei de măsline extra virgin sub formă de spray, care nu conţine deloc calorii, grăsimi, nici colesterol. Poate servi la prepararea meselor gustoase şi sănătoase atât pentru sportivi cât şi nesportivi. Este ideal pentru preparate de carne, peşte, ouă, dar şi pentru grătare şi salate. Este produs cu ajutorul unei tehnologii avansate de compresie, care permite cu ajutorul unei apăsări aplicarea uleiului de măsline pe tigaie, tavă de copt sau grătar. Se utilizează foarte simplu – trebuie doar să-l pulverizaţi pe o suprafaţa dorită şi puteţi începe cu gătitul.
-100% ulei de măsline extra virgin
-este un ulei gustos şi sănătos
-este fără miros şi nu modifică gustul natural al alimentelor
-nu conţine deloc calorii, grăsimi nici colesterol
-nu conţine deloc conservanţi
-fără gluten
-ideal pentru vegetarieni şi vegani
-fara GMO


Ingrediente: 100% ulei de măsline extra virgin, lecitină din soia, apă purificată, propellant.

Mod Utilizare: Agitaţi bine înainte de utilizare şi pulverizaţi pe o tigaie rece sau peste alimente de la o distanţă de aprox. 20 cm. Nu pulverizaţi în apropierea focului aprins.

Valori nutriţionale 1 doză =0,25 g (1/4 sec)
Calorii 0%
Calorii din grăsimi 0%
Grăsimi 0%
din care grăsimi saturate 0%
din care grăsimi trans 0%
Colesterol 0%
Sodiu 0%
Carbohidraţi 0%
din care fibre 0%
Proteine 0%

Alergeni: Contine Soya

Atenţie
Spray-ul este sub presiune. Nu expuneți la lumina soarelui și la temperaturi de peste 50°C. Nu aruncați în foc. Nu pulverizați peste foc deschis sau obiecte fierbinți. Feriţi de căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii.
Produs in UE

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.