Extra Virgin Olive Oil Spray

Producător: Vitabolic

Preţ: 38.00 lei

Ulei de masline extra virgin Spray - 250 ml
800 doze x 0.38 g 

Spray pentru gătit 100% Olive Oil Extra Vergine este 100% ulei de măsline extra virgin sub formă de spray, care nu conţine aproape deloc calorii, grăsimi, nici colesterol. Poate servi la prepararea meselor gustoase şi sănătoase atât pentru sportivi cât şi nesportivi. Este ideal pentru preparate de carne, peşte, ouă, dar şi pentru grătare şi salate. Este produs cu ajutorul unei tehnologii avansate de compresie, care permite cu ajutorul unei apăsări aplicarea uleiului de măsline pe tigaie, tavă de copt sau grătar. Se utilizează foarte simplu – trebuie doar să-l pulverizaţi pe o suprafaţa dorită şi puteţi începe cu gătitul.
-100% ulei de măsline extra virgin
-este un ulei gustos şi sănătos
-este fără miros şi nu modifică gustul natural al alimentelor
-conţinut foarte scazut de calorii, grăsimi nici colesterol
-nu conţine deloc conservanţi
-fără gluten
-ideal pentru vegetarieni şi vegani
-fara GMO

Ingrediente: 100% ulei de măsline extravirgin, propulsant (E943b / 944).

Mod Utilizare: Agitaţi bine înainte de utilizare şi pulverizaţi pe o tigaie rece sau peste alimente de la o distanţă de aprox. 20 cm. Nu pulverizaţi în apropierea focului aprins.

 

Valori nutriţionale 1 doză =0,38 g (1/4 sec)
Calorii 0%
Calorii din grăsimi 0%
Grăsimi 0%
din care grăsimi saturate 0%
din care grăsimi trans 0%
Colesterol 0%
Sodiu 0%
Carbohidraţi 0%
din care fibre 0%
Proteine 0%

 


Atenţie
Spray-ul este sub presiune. Nu expuneți la lumina soarelui și la temperaturi de peste 50°C. Nu aruncați în foc. Nu pulverizați peste foc deschis sau obiecte fierbinți. Feriţi de căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii.

 

Produs in Spania

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.