Politica de confidenţialitate

Vitabolic apreciaz─â încrederea pe care o manifesta╚Ťi navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau înscriindu-v─â pe forumul nostru, de aceea dorim s─â v─â asigur─âm c─â nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte p─âr╚Ťi baza de date referitoare la datele dumneavoastr─â personale.

Informa╚Ťiile cu caracter personal ale clientului/utilizatorului pot fi furnizate ╚Öi c─âtre Parchetul General, Poli╚Ťie, instan╚Ťele judec─âtore╚Öti ╚Öi altor organe abilitate ale statului, în baza ╚Öi în limitele prevederilor legale ╚Öi ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform cerin╚Ťelor Regulamentului European privind Protec╚Ťia Datelor cu Caracter Personal (The General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679), Vitabolic are obliga╚Ťia de a administra în condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furniza╚Ťi despre dumneavoastr─â, un membru al familiei dumneavoastr─â ori o alt─â persoan─â.

Scopul colect─ârii datelor este:

  • R─âspunsul la solicit─ârile transmise pe email sau telefonic, cu privire la produsele ╚Öi serviciile noastre
  • Utilizarea forumului de discu╚Ťii

Nu sunte╚Ťi obligat(─â) s─â furniza╚Ťi datele solicitate, ave╚Ťi ╚Öi posibilitatea de a folosi alte modalit─â╚Ťi de contact.

În cazul în care este necesar, vom externaliza c─âtre alte companii anumite sarcini contribuind la serviciile noastre în numele nostru, în cadrul acordurilor de prelucrare a datelor. Este posibil, de exemplu, s─â furniz─âm date cu caracter personal c─âtre agen╚Ťi, contractori sau parteneri autoriza╚Ťi pentru g─âzduirea bazelor noastre de date, a site-ului web, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a v─â trimite informa╚Ťiile pe care ni le-a╚Ťi solicitat.

Vom partaja sau permite accesul la astfel de informa╚Ťii NUMAI furnizorilor externi de servicii dup─â cum este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre. Aceste informa╚Ťii nu pot fi utilizate de c─âtre furnizorii externi de servicii pentru orice alte scopuri ╚Öi sunt obliga╚Ťi prin contract s─â respecte confiden╚Ťialitatea datelor personale încredin╚Ťate.

Toate transferurile de date cu caracter personal c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi vor fi efectuate cu notificarea dumneavoastr─â anterioar─â ╚Öi, dup─â caz, cu acordul dumneavoastr─â. Orice transferuri de date cu caracter personal în alte ╚Ť─âri decât cele pentru care a fost luat─â o decizie de adecvare în ceea ce prive╚Öte nivelul de protec╚Ťie a datelor de c─âtre Comisia European─â, dup─â cum este prezentat la adresa http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm, au loc pe baza unor acorduri contractuale ce utilizeaz─â clauzele contractuale standard adoptate de Comisia European─â sau alte garan╚Ťii corespunz─âtoare, în conformitate cu legea în vigoare.

Orice alt fel de comunic─âri sau materiale pe care le transmite╚Ťi pe acest Site, precum întreb─âri, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel, vor fi considerate ca neconfiden╚Ťiale ╚Öi neprotejate de drepturi de proprietate intelectual─â determinate.

Drepturile utilizatorului

Beneficia╚Ťi de dreptul de acces, de interven╚Ťie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ╚Öi dreptul de a v─â adresa justi╚Ťiei. Totodat─â, ave╚Ťi dreptul s─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii datelor personale care v─â privesc ╚Öi s─â solicita╚Ťi ╚Ötergerea datelor. Dac─â unele din datele despre dumneavoastr─â sunt incorecte, v─â rug─âm s─â ne informa╚Ťi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, v─â pute╚Ťi adresa cu o cerere scris─â, datat─â ╚Öi semnat─â la Departamentul rela╚Ťii cu Clien╚Ťii, la adresa de e-mail dpo@suplimente-vitabolic.ro, sau prin po╚Öt─â la Vitabolic, Calea Sever Bocu, nr. 2, Timi┼čoara, Timi┼č.

De asemenea, v─â este recunoscut dreptul de a v─â adresa justi╚Ťiei.

Dreptul de interven╚Ťie asupra datelor se aplic─â pentru:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ╚Ötergerea datelor a c─âror prelucrare nu este conform─â legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea în date anonime a datelor a c─âror prelucrare nu este conform─â legii;
  • notificarea c─âtre ter╚Ťii c─ârora le-au fost dezv─âluite datele, dac─â aceast─â notificare nu se dovede╚Öte imposibil─â sau nu presupune un efort dispropor╚Ťionat fa╚Ť─â de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Revizuiri ale politicii

Vitabolic poate, în orice moment ╚Öi f─âr─â notificare prealabil─â, s─â revizuiasc─â aceste politici prin actualizarea acestora. Sunte╚Ťi obligat s─â respecta╚Ťi oricare ╚Öi toate astfel de revizuiri ╚Öi de aceea va trebui s─â vizita╚Ťi aceasta pagin─â a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cuno╚Ötin╚Ť─â Condi╚Ťiile de Utilizare actualizate.