High Protein Spread (nutella proteica)

Producător: Oferte Vitabolic

Arome:
Gramaj:

Preţ vechi: 25.00 lei

Preţ nou: 15.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

High Protein Spread este ideal pentru dieta ta fiind o cremă tartinabilă delicioasă bogată în proteine 22 %, cu aromă de ciocolată cu alune, si cu un continut extrem de redus de zahăr, doar 1,4 % zahar.

Mod de utilizare: Înainte de prima deschidere, asigurați-vă că produsul a fost ținut la temperatura camerei timp de cel puțin 8 ore. Se amestecă înainte de utilizare deoarece poate fi o separare naturală a grăsimilor. După deschidere, consumati produsul în decurs de o lună.

Ingrediente: ulei de kernel din palmier, îndulcitor: maltitol, concentrat proteic din zer (lapte) conține lecitină din soia) 27% ulei de floarea soarelui, alune prăjite, praf de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, emulgator: lecitină de rapiță.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.