BCAA Powder 10:1:1 xtra HMB and Glutamine with D3

Producător: Vitabolic

Arome:
Gramaj:

Preţ: 88.00 lei

"Leucine Heavy" branched chaind amino acid powder in a 10:1:1 !

Supliment alimentar cu BCAA (in raport 10x L-leucină 1x L-izoleucină 1x L-valină), HMB si Glutamina plus vitamina D3 - 60 serviri.

Timp de mai bine de un secol, Ajinomoto® Co., Inc. a pionierat în dezvoltarea de tehnologii noi și inovatoare utilizate pentru fabricarea și purificarea aminoacizilor de calitate farmaceutică. Aminoacizii AjiPure® sunt obtinuti prin fermentare folosind doar materii prime vegetale. Ajinomoto Co., Inc. nu folosește niciodată materii prime de origine animală în nici un proces de producție. Aminoacizii AjiPure® provin din peste 100 de ani de cercetare clinică și științifică, dând o calitate și o puritate de neegalat. Principalele procese de purificare din industrie permit o absorbție mai rapidă, o biodisponibilitate mai mare, o consistență dovedită și o eficacitate de neegalat. Ajinomoto Co., Inc., este lider mondial în producerea, vânzarea și cercetarea aminoacizilor utilizați in medicină, farmaceutică, nutraceutică, sport, nutriție și in industria sănătății.

Bioperine® este un extract obținut din fructele de piper negru, care este cultivat în regiunile umede, cu sol bogat in nutrienti din sudul Indiei.Extractul de piperina, numit Bioperine® sub formă patentata, a fost testat clinic in Statele Unite. Bioperine® sporește semnificativ biodisponibilitatea diverselor substanțe nutritive din suplimente alimentare si alimente prin creșterea absorbției.

HMB (beta-hidroxi beta-metilbutirat) este un metabolit al aminoacidului Leucina și are un rol foarte important in dezvoltarea masei musculare prin mărirea retenției de azot, previne catabolismul muscular asociat efortului fizic intens, ajută la refacerea țesuturilor distruse prin antrenament, duce la o mai mare creștere a forței, o refacere mai bună și la arderea suplimentară de grăsime.

Mod de administrare: Consumați 5 g (2 cupe cu vârf) cu 200-400 ml apa. Doza zilnica 1-2 serviri.

Ingrediente: HMB (ß-hidroxi-ß metil butirat), L-leucină AJINOMOTO®, L-glutamină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), acidifiant (acid citric), L-izoleucină AJINOMOTO®, L-valină AJINOMOTO®, aromă, BioPerine® (extract uscat de piper negru (Piper nigrum L.)), îndulcitori (sucraloză și zaharină sodică), colorant (galben auriu FCF) și vitamina D3 (colecalciferol). Poate conține urme de gluten, ouă, lapte, pește și soia. Conține cupă de dozare

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.