Whey Aminos 300 tab

Producător: Weider

Caps Tab:

Preţ: 134.00 lei

Weider Whey Aminos

Aminoacizii sunt caramizile pentru constructia proteinelor. Cand sunt consumate alimente proteice obisnuite, corpul trebuie sa depuna mai intai efortul de a le descompune, de a desface proteinele in aminoacizi pentru ca apoi sa le foloseasca. Insa in special dupa antrenament, daca nu au fost ingerate proteine de mai mult timp, muschii au nevoie de aminoacizi care sa fie disponibili imediat. Iata de ce a fost creat Whey Aminos – pentru a furniza rapid corpului aminoacizii necesari.

Stimulul pentru cresterea musculara vine numai dupa antrenamente intense cu ingreuieri (culturism). Antrenamentele grele cer nu numai carbohidrati, ci si aminoacizi pentru furnizarea de energie. Totusi, daca Whey Aminos sunt furnizati in cantitati care sa fie in concordanta cu antrenamentul, acestia vor fi folositi pentru constructia muschilor si nu stocati ca grasime (sinteza proteica). Cu Whey Aminos, nu va exista un deficit de substante pentru crestere (aminoacizi). Proteina initiala nu este o proteina obisnuita, ci o proteina din zer de inalta valoare bilogica. Folosind o metoda care sa nu-i afecteze calitatea, proteina din zer a fost descompusa in peptide (aminoacizi grupati cate doi sau trei). Prin acest procedeu, proprietatile naturale ale proteinei din zer sunt pastrate complet, iar aminoacizii pot fi absorbiti foarte repede de catre muschi.

O tableta contine 1.200 mg aminoacizi. Calitate PREMIUM!

Ambalaj: 300 tablete

Recomandarea profesionistilor: Whey Aminos sunt folositori in special in perioadele de dieta restrictiva, deoarece pentru a metaboliza proteinele din mancare sunt necesari si carbohidrati. Insa aminoacizii din Whey Aminos sunt sub forma de peptide. Aceste peptide pot fi absorbite de corp fara carbohidrati. In plus, organismul are insusirea de a optimiza absorbtia anumitor nutrienti si, de aceea, aminoacizii grupati sub forma de peptide sunt asimilati mai repede decat cei individuali, iar organismul este scutit de un efort suplimentar. Iata de ce aceasta forma de aminoacizi este cea mai valoroasa si este atat de apreciata de sportivi in perioadele de slabire.

Recomandari pentru folosire: 6 tablete imediat dupa antrenament. Pentru a imbogati alimentatia obisnuita, a se lua 4 tablete cu 15 minute inainte de masa cu suficient lichid (mai ales in perioadele de dieta restrictiva).

 

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.