Citrulline Malate 200 caps

Producător: Vitabolic

Caps Tab:

Preţ: 80.00 lei

Citrulline Malate poate îmbunătăți considerabil performanța exercițiilor fizice prin reducerea starii de oboseală, prin creșterea cantității de energie pentru muschi în timpul antrenamentului.

Citrulina Malat este un aminoacid, care este folosit in produsele pre-antrenament, datorită capacității sale de a îmbunătăți productivitatea și pentru a asigura un efort mai eficient. Citrulina malat are o influență pozitivă asupra producției de ATP (adenozin trifosfat) și reducerea acidului lactic, rezultând o forta mai mare și o mai bună recuperare.

➡ Sprijina creșterea masei musculare
➡ Mărește energia
➡ Crește rezistența
➡ Ajută recuperarea
➡ Îmbunătățește absorbția nutrienților
➡ Sprijină echilibrul de azot din organism
➡ Stimulează producerea hormonului de creștere
➡ Crește secreția de insulină

Recuperarea musculară este un alt beneficiu al administrării Citrulline Malate. Cercetările sugerează că citrulina malat poate crește clearance-ul lactatului și amoniacului din sânge după exerciții fizice.

Mod de administrare: Consumați 2 capsule de 2 ori pe zi, sau in functie de necesitati.

Ingrediente: Citrulină malata, gelatina*, agenți antiaglomeranți (făină de orez, stearat de magneziu și dioxid de siliciu) și colorant* (dioxid de titan).

Per 4 capsules: Citrulină malat 2000 mg

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.