L-Citrulline Malate + Glutathione GSH (citrulina malata si glutation)

Producător: Vitabolic

Gramaj:

Preţ: 79.00 lei

Preţ cu cod: 71.10 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

L-Citrulline Malate + Glutathione (GSH) 50 serviri cu aroma neutra.

Glutationul este o polipeptida bioactiva cu functie de coenzima, prezenta aproape in toate celulele corpului uman. Este sintetizata in ficat din aminoacizii cisteina, glutamina si glicina. Este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti intracelulari ai organismului (neutralizeaza radicalii liberi si impiedica formarea lor). Eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.

Conform studiilor* a fost demonstrata eficacitatea combinării L-Citrulinei cu GSH și efectele ulterioare asupra sintezei Oxidului Nitric (NO) și, în mod colectiv, concluzionandu-se că combinația de L-Citrulină și GSH crește nivelele de cGMP (cyclic guanosine monophosphate), nitrit , și NOx (nitrite + nitrate).

Singura diferență între L-citrulină și malat de citrulină (CM) este adăugarea de acid malic. Acest lucru poate părea un detaliu minor, dar poate avea un impact semnificativ asupra performanței dvs. Malatul servește ca o componentă importantă în ciclul tricarboxilic (sau TCA), care este un mod în care organismul produce energie. Când sporiți nivelul de malat, creșteți producția de energie. Prin urmare, malatul de citrulină asigură un aport de sânge suplimentar, și implicit oxigen și substanțe nutritive pentru a crește nivelul de performanță.

Mod de administrare:
Consumați 5 g (1 cupă) dizolvata in apa, suc de fructe sau adaugata la shake-ul proteic. Pentru rezultate optime, recomandăm administrarea dimineața șau cu 30-45 minute înainte de antrenament.

Eventualele aglomerări nu afecteaza calitatea produsului !

Ingrediente:
Citrulline malate 97,6 %
Glutathione 0,4 %
Silicon dioxide 2 %

*Journal of the International Society of Sports Nutrition 2015 "Combined L-citrulline and glutathione supplementation increases the concentration of markers indicative of nitric oxide synthesis".

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.