Storm

Producător: Universal Nutrition

Arome:

Preţ: 165.00 lei

UNIVERSAL STORM 758 GR
Iti doresti performanta la sala si vrei mai multa masa musculara? Suplimentul Storm contine un amestec de creatina, oxid nitric si magneziu, a carui efecte se simt in doar 2 saptamani. Oxidul nitric faciliteaza o mai buna circulatie a sangelui in organism, iar creatina ajuta la dezvoltarea masei musculare.

Storm apeleaza la o tehnologie noua numita iNOXsulina-7 care are rolul de a accelera absorbtia fara a fi necesara ingestia de glucoza. iNOXsulina-7 produce oxid nitric si potentiatori de insulina pentru a transfera creatina in tesutul muscular atat in timpul antrenamentului, cat si la finalizarea acestuia.

Storm contine 4 forme diferite de creatina – creatina magneziu chelat, dicreatina malat si tricreatina malat – ce iti asigura energie si forta intreaga zi si iti dezvolta masa musculara semnificativ.

Beneficii:
– asigura energie organismului in timpul antrenamentelor;

– dezvolta masa musculara;

– nu contine zahar.

Mod de administrare:
Se amesteca 1 masura (10.3 g) de Storm in 300 ml apa rece.
Pentru rezultate mai bune, se consuma 1 portie cu 30 minute inainte de inceperea antrenamentului si 1 portie in maxim 30 minute de la finalizarea antrenamentului.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.