100% Micronized Creatine Monohydrate 300g

Producător: Vitabolic

Preţ: 95.00 lei

Vitabolic 100% Micronized Creatine Monohydrate 100 portii

O substanță micronizată este o pulbere foarte fină, ale cărei particule sunt măsurate în microni ca diametru, si au o solubilitate crescuta. 

Creatina monohidrat este cea mai studiată și mai frecvent utilizată formă. Un numar mare de cercetări indică faptul că este sigura și eficienta, iar noile forme de creatina ar trebui comparate cu acesta. Această formă este alcătuită dintr-o moleculă de creatină și o moleculă de apă.

Suplimente esențiale pentru a construi masa musculara !
Supliment alimentar cu creatina 300g
100 portii / flacon, 1 cupa = 3 g

Informatii nutritionale:      Per 100g        Per servire 3g
Creatina Monohidrata         100 g                   3 g

Ingrediente:
100% Creatina monohidrata micronizata

Mod de administrare:
Ca supliment alimentar, 1 cupa de pulbere (3 g) pe zi. Pulberea se dizolvă în suc, apă sau în băutura favorită.
Fabricat in Spania, EU

De ce sa luam creatina ?

Creatina este o substanţă care apare ȋn mod natural ȋn celulele noastre musculare, ȋn primul rând ȋn jurul ţesutului muscular scheletic, unde poate fi găsită aproximativ 95% din rezerva de creatină a organismului. Restul este stocată pe tot cuprinsul organismului. Acest metabolit care apare ȋn mod natural a fost reprodus ca monohidrat de creatină ȋn scopul suplimentării dietei. Este folosit pentru producerea și modularea energiei celulare.

Beneficiile suplimentării cu creatină:
Stimularea ţesutului muscular
Volum crescut al celulelor musculare
Refacere mai rapidă post-antrenament
Sinteză crescută a glicogenului
Crește performanţa musculară de intensitate ȋnaltă

De obicei, sportivii preferă creatina pentru antrenamentele cu greutăţi și in culturism datorită ritmului rapid cu care se construiește masa musculară. La fel, pentru mulţi este ușor să renunţe la creatină, pentru că este produsă ȋn mod natural de organism. Când un sportiv ȋncetează administrarea acestui supliment, nivelurile de creatină din organism se reȋntorc la normal ȋn 3-4 săptămâni.

 

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.