Glutamine Powder + B6

Producător: Vitabolic

Arome:

Preţ: 65.00 lei

Glutamine Powder plus vit. B6 - 50 portii - 300g

PHARMACEUTICAL GRADE MADE USING AN INNOVATIVE FERMENTATION TECHNOLOGY

Kyowa® este un producator cu o experianta de peste 60 ani si care prin procesul de fermantare obtine aminoacize de calitate superioara "ultra-pure amino acids".

Glutamina constituie aproximativ 60% din aminoacizii din masa musculara, este foarte important să se înlocuiască glutamina pierdută în timpul antrenamentelor pentru a evita catabolismul.

Un adevarat elixir pentru flora intestinala !

Per 12 g / Per 12 g (2 cupe)
L-Glutamină Kyowa Quality® /L-Glutamine Kyowa Quality® 10 g
Vitamina B6 / Vitamine B6 2,6 mg (186 %*)
VNR: Valoare Nutrițională de Referință / *%NRV: Nutrient Reference Values

Mod de administrare: Se amestecă 6 g (1 cupă cu vârf) cu lichid și consumați de două ori pe zi, unul după antrenament și unul înainte de culcare.

Ingrediente: L-glutamină Kyowa Quality®, maltodextrină, acidifiant (acid citric), aromă, îndulcitori (sucraloză și acesulfam k), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) și colorant (azorubină). 

Fabricat in Spania.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.