Muscle Meal Mass 3 Kg (Cartofi dulci, Ovaz, Orez, Creatina, Glutamina, LactoSpore, DigeZyme, MCT)

Producător: Vitabolic

Arome:
Gramaj:

Preţ: 210.00 lei

Muscle Meal Mass

  • fără Dextroză, fără Maltodextrină, fără Zahăr adăugat.
  • surse calitative de carbohidrati: Cartofi dulci, Ovăz, Orez.
  • proteină din zer LACTOMIN® Germania.
  • adaos de Creatină, Glutamină, Citrulină, Arginină, Taurină, BCAA-uri.
  • MCT acizi graşi cu lanţ mediu.
  • îmbunătățit cu Vitamine si Minerale.
  • DigeZyme® complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază.
  • LactoSpore® (Bacillus coagulans) preparat probiotic foarte benefic pentru flora intestinală.

Mod de administrare: Se amestecă 100 g (2 cupe de dozare 90 ml, cupa din flacon) cu 350-400 ml de lichid. Se poate impartii in doua doze de cate o cupă sau se pot admisnistra ambele cupe la o singura servire, de exemplu după antrenament.

Doza zilnică recomandată: 100 g. Flacon 3 kg pentru 30 zile.

Ingrediente: Făină de ovăz (gluten), concentrat proteic din zer de lapte (LACTOMIN®), cacao sub formă de pulbere, făină de orez, făină de cartofi dulci, creatină monohidrat, trigliceride cu lanț mediu (MCT), L-glutamină, citrulină bază, arginină HCl, taurină, BCAA’s INSTANT 2.1.1 (L-leucină, L-izoleucină și L-valină), arome, multivitaminic (carbonat de calciu, sulfat de magneziu, vitamina C (acid L-ascorbic), fumarat feros, oxid de zinc, clorură de potasiu, vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil), gluconat de mangan, acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), gluconat de cupru, vitamina A (acetat de retinil și beta-caroten), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina K (filochinonă), acid folic (acid pteroilmonoglutamic), iodură de potasiu, picolinat de cromo, D-biotină și selenit de sodiu), îndulcitori (glicozide steviol, sucraloză și acesulfam k), DigeZyme® (complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază și celulază) și LactoSpore® (Bacillus coagulans).

Fabricat in Spania.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.