Waxy Maize Electrolytes 2 Kg

Producător: Vitabolic

Arome:
Gramaj:

Preţ: 120.00 lei

Fuels Powerful and Intense Workouts !

Waxy Maize este un carbohidrat complex cu catenă lungă, cu masă moleculară mare, fără zahăr și fără lactoză. Greutatea moleculară mai mare diminuează osmolalitatea (cantitatea de apă care se acumulează în jurul fiecărei molecule) și permite o mișcare de doua ori mai rapidă decât alte produse similare. Waxy Maize trece ușor prin stomac unde se absoarbe rapid și transmite spre sânge și mușchi, energie și nutrienți în forma de impuls. Acest proces este rapid, eficient și evită simptomele de balonare, pe care le puteți avea în urma consumului de carbohidrați cu greutate moleculara mică.

Combinatia dintre Waxy Maize si Electroliti este ideala pentru un antrenament de anduranţă unde avem nevoie de o hidratare eficenta si un flux continu de energie.

Valori nutritionale per 100g:

Valoare energetică 1563 kJ / 374 kcal 

Carbohidrați 93 g din care zaharuri 0,2 g

Vit. B1 1,8 mg

Vit. B6  1,6 mg

Vit. C 60 mg

Vit. E 10 mg

Potasiu / Potassium 146,7 mg

Clor / Chlorine 436,8 mg

Calciu / Calcium  23,9 mg 

Fosfor / Phosphor 11 mg

Magneziu / Magnesium 34 mg

Sodiu / Sodium  454,7 mg

Instrucțiuni de utilizare: Se amestecă 50 g de produs (1 cupă de 90 ml) în 200 ml de apă.

Ingrediente: Amidon modificat, suc de lămâie sub formă de pulbere, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), acidifiant (acid citric), aromă, citrat de sodiu, clorură de sodiu, clorură de potasiu, carbonat de magneziu, îndulcitori (sucraloză și acesulfam K), fosfat de tricalcic, vitamina C (acid L-ascorbic), vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferol), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), vitamină B6 (clorhidrat de piridoxină) și colorant (tartrazină).

Fabricat in Spania.

 

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.