Ground Zero ULTIMATE 350g

Producător: Vitabolic

Arome:

Preţ: 165.00 lei

STOC EPUIZAT Vezi coş

 Ground Zero ULTIMATE "Most powerful high performance pre-workout formula !"

 Doze optime de ingrediente pre-antrenament testate clinic de cea mai înaltă calitate pentru a vă maximiza pe deplin puterea, pomparile musculare, nivelul de energie si concentrarea.

 AmentoPump® este esența din planta Selaginella tamariscina, ce conține amentoflavonă a cărei „faimă” este capacitatea de a crește direct puterea. AmentoPump® are unele proprietăți foarte interesante, variind de la descompunerea crescută a grăsimilor pana la vasodilatație, care poate crește, de asemenea, capacitatea organismului de a introduce nutrienți în celulele musculare. AmentoPump® este un ingredient incredibil de puternic și multifuncțional. Are beneficii suplimentare de a ajuta la "arderea" de grăsime și de a îmbunătăți sensibilitatea la insulină, făcându-l un ingredient optim pentru orice antrenament.

Funcții multiple ale AmentoPump®:

POMPARE: Nimic nu poate învinge senzația de pompare oferita de AmentoPump®, care iti "sfâșie" pielea.

PUTERE: Vrei să-ți maximizezi forța ? Nu mai căuta, foloseste AmentoPump® inainte de fiecare antrenament.

PIERDEREA DE GRĂSIME: Du-ți obiectivele de pierdere în greutate la un nou nivel adăugând AmentoPump®! Acționează prin blocarea PDE și stimularea pierderii de grăsime.

PERFORMANŢĂ: AmentoPump este un ingredient perfect pentru cei care caută acel avantaj suplimentar pentru a-și îmbunătăți performanța și randamentul.

Doza obișnuită pentru AmentoPump® este de 200 mg, dar produsul nostru conține o doză lider în industrie de 300 mg.

 AstraGin® este un compus patentat, 100% vegetal, care crește absorbția multor nutrienți vitali, promovând un mediu intestinal sănătos.

 8g de 100% L-Citrulina Pură are ca cel mai mare avantaj contribuția la susținerea producției de oxid nitric N.O. Acesta poate asigura o circulație sanguină mai bună în organism și o sursă mai mare de nutrienți și oxigen pentru mușchi. 

 Alpha GPC este un precursor fiziologic natural al acetil-colinei, un neurotransmițător care este implicat în memorie și alte funcții cognitive. Alpha GPC este mai biodisponibil decât alte forme de colină și se știe că traversează bariera hematoencefalică. În creier și alte țesuturi neuronale, Alpha GPC devine un component al membranelor celulare. Studiile clinice au demonstrat că suplimentarea cu Alpha GPC poate crește sinteza de acetil-colină din creier. În acest fel, ajută la susținerea funcției cognitive normale și a acuității mentale.

 Beta-alanina este un precursor al carnozinei, care s-a dovedit clinic ca ajuta la cresterea nivelului de carnozina, tamponand pH-ul muscular - un factor cheie de control al oboselii musculare.

 Cofeină din surse diferite, pentru o energie continuă pe întreaga durată a antrenamentului.

Compozitie per 17,5g (1 cupa) :
L-Citrulline / L-Citrulină 8000 mg
Beta-Alanine / Beta-Alanină 3000 mg
Taurine / Taurină 2000 mg
Alpha GPC / L-Alpha glicerilfosforilcolina 400 mg
AmentoPump® (Selaginella tamariscina extract) 300 mg
Theobromine / Teobromina 200 mg
Infinergy™ Di Caffeine Malate 100 mg
PurCaf® / PurCaf® Cofeină organică 100 mg
Active TR™ 100 mg
Green Coffee Bean / Boabe de cafea verde 100 mg
Caffeine Anhydrous / Cofeină anhidră 100 mg
AstraGin® 50 mg

Mod de administrare: Consumați 1/2 maxim 1 cupă (17.5g), cu 30 de minute înainte de antrenament.

40 portii 1/2 cupa (8,75g) 20 portii 1 cupa (17,5g).

Ingrediente: Ingrediente: L-citrulina, beta-alanina, taurina. Alpha GPC (alfa-glicerofosfocolină), AmentoPump® (extract de Selaginella tamariscina), teobromină, Infinergy™ Di Coffeine Malat, PurCaf® (cofeină organică), Active TR™, boabe de cafea verde, cofeină anhidră, AstraGin®(extract uscat de astragal (Astragalus membranaceus Moench.). Total cofeina 400mg din surse multiple.

Fabricat in Irlanda.

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.

Transport GRATUIT. Comandă minimă 100 lei.